02 / 05 / 2024

İbrahim Söylemez toki

İbrahim Söylemez toki

İstanbul’dan İbrahim Söylemez, “TOKİ tarafından yapılan konutlara cemevi yapılması” istemi ile TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvurdu, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'ndan cemevi talebine red cevabı geldi...

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Network Global Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Global Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Söyü tarafından kuruldu.

TOKİ'den son dakika dolandırıcılık uyarısı geldi! TOKİ sosyal konut projesine başvuranlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı sosyal konut projesine başvuranlara son dakika dolandırıcılık uyarısı yaptı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

TOKİ Karaman Merkez kura sonuçları 16 Mayıs 2022! TOKİ Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Karaman Merkez kura sonuçları 16 Mayıs 2022 ve TOKİ Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karaman projesi ile ilgili o detaylar...

Ata Constructıon Ve Güvenlik Anonim Şirketi kuruldu!

Ata Constructıon Ve Güvenlik Anonim Şirketi Ümraniye'de Gani Ümit Söylemez tarafından kuruldu.

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

İbrahim Söylemez toki Haberi

İbrahim Söylemez toki


TOKİ Başkanlığı, “TOKİ konutlarına cemevi yapılmasını isteyen” vatandaşa “İmar mevzuatında belirtilen dini tesis veya ibadet alanlarına ilişkin tanımlamalarda, bu alanlara cemevi yapılmasına cevaz verecek bir hüküm veya ifade yer almamaktadır” yanıtını verdi.


İstanbul’dan İbrahim Söylemez, “TOKİ tarafından yapılan konutlara cemevi yapılması” istemi ile TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvurdu. Söylemez’in dilekçesini işleme alan Komisyon, istemi TOKİ’ye iletti. TOKİ, Komisyona şu yanıtı verdi:


BOŞ PARSEL YOK

“Dilekçinin ikamet ettiği konut projesi, TOKİ’nin iştirak şirketi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından 2010’da yapımı tamamlanarak iskân edilen bir 

projedir. Proje kapsamında eğitim, sağlık ve dini tesis gibi sosyal donatılar yüklenici firmaya yaptırıldı. Proje alanında; sosyal ve kültürel tesis kapsamında değerlendirilebilecek niteliklere haiz herhangi bir boş parsel kalmadığından, dilekçi tarafından proje alanında talep edilen cemevinin yapılmasına imkân bulunmamaktadır....