21 / 05 / 2024

ibrahim sözen gençlik merkezi ne zaman açılacak

ibrahim sözen gençlik merkezi ne zaman açılacak

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, 15 Şubat'ta çeşitli etkinliklerle açılacak. Manavgat Çetin Emeç Caddesi’ndeki modern binada hizmet verecek olan merkezin açılışında su balesi gösterileri gerçekleştirilecek....

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürpriz bir kararla personel alımı yapacak! Son başvuru günü yarın! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 6 Ekim’de başlayan başvurular 10 Ekim’de sona erecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST’te müjdeyi verdi! Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST'te gençlerle bir araya geldi. TEKNOFEST gençlerinin Türkiye'nin müreffeh ve parlak geleceği olduğunu söyleyen Erdoğan," Gençlerimize olan sözlerimizi bir bir tutuyoruz. Aile ve Gençlik Bankası’na ilişkin kanun teklifini TBMM’ye sunacağız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 Eylül’de sona erecek başvurular için açılan kadrolar ve başvuru şartları belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençlere müjde 11 bin 455 personel alacak! Sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 kişiye iş kapısı açıyor. Bakanlık bu sene alınacak yeni personeller için duyuru yaptı. Peki, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 sözleşmeli personel alıyor! Hemen bakın! Sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir son dakika açıklamasında bulunarak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar...

CHP Gençlik Kolları, 'Demokrasi Bileti' ile üniversite öğrencilerinin oy kullanmasını sağlıyor!

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci tur sonucunda bir kazanan çıkmaması üzerine seçimler ikinci tura kaldı. Üniversite öğrencilerinin oy kullanabilmesini sağlamak amacıyla CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik, 'Demokrasi Bileti' adı altında bir girişim başlattıklarını d

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! O ilanda deprem detayı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptığı açıklamada sözleşmeli personel alımı yapacağının müjdesini verdi. Ancak antrenör alımı için yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınavların ertelendiği duyuruldu. Konuya ilişkin bakanlıktan bir açıklama geldi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1000'e yakın sözleşmeli personel alıyor! Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! Başvurular..

Gençlik ve Spor Bakanlığı 924 sözleşmeli personel alacak. Başvurular bugün resmen başladı. Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! İşte ayrıntılar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 yurt yönetim memuru başvuru sonuçları açıklandı! Aday listesi resmen belli oldu!

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından 2022 yılı sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı sözlü sınav duyurusu yapıldı. 1.200 yurt yönetim memuru alımı sözlü sınavına katılacak adayların isimlerinin yer aldığı liste resmen belli oldu. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alıyor! GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı, açıklanması mı? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı! 1017 personel alınacak! İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı başvurularına dair araştırmalar başladı. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

ibrahim sözen gençlik merkezi ne zaman açılacak Haberi

ibrahim sözen gençlik merkezi ne zaman açılacak


Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, 15 Şubat'ta çeşitli etkinliklerle açılacak.


Manavgat Çetin Emeç Caddesi’ndeki modern binada hizmet verecek olan merkezin açılışında su balesi gösterileri gerçekleştirilecek.


Açılış etkinlikleri kapsamında Kenya Akrobasi Grubu'nun sahne alacağı, Fotoğraf Sanatçısı Tevfik Köymen, Betül Yıldız ve Gençlik Merkezi öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı serginin açılışının da yapılacağı bildirildi. Etkinlikler kapsamında CHP Grup Başkanvekili Ankara Milletvekili ve YARSAV eski Başkanı Emine Ülker Tarhan'ın da Manavgat halkı ile söyleşide buluşacağı ifade edildi.


Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm vatandaşları İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nin açılış töreni ve etkinliklerine davet ederek,


"Manavgat’ın kültür, sanat, eğitim ve spor hayatına böyle modern bir yapı kazandırdığımız için son derece mutluyuz. Gençlik Merkezi Kompleksi, tüm Manavgat halkınındır" dedi.



Maraş...