30 / 04 / 2024

İbrahim Tamer kim

İbrahim Tamer kim

Yozgat Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Tamer kimdir? İbrahim Tamer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Tamer, ne zamandan beri, Yozgat Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Apartmana kesilen cezayı kim öder? 

Posta yazarı Tamer Heper, Binamızdaki apartman görevlisinin aylıkları ve sigorta primleri için aidat toplanıyor. Ancak yönetici çalışanın sigorta primlerini ödememiş. Bu durum ortaya çıkınca incelemeye alındık. Şimdi para cezası bekliyoruz. Peki bu cezayı kim ödeyecek?' sorusunu yanıtladı.

Vefat eden kişinin daire borcunu kim öder?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu Vefat eden kişinin daire borcunu kim öder? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Kat irtifak tapusu ile alınan dairelerde iskan ücretini kim öder?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun "Kat irtifak tapusu ile alınan dairelerde iskan ücretini kim öder?" sorusunu cevaplandırıyor. İşte Heper'in köşe yazısı;

İbrahim Tamer kimdir?

Yozgat Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Tamer kimdir? İbrahim Tamer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Tamer, ne zamandan beri, Yozgat Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemlerinde yapılan masraf kapsamında tapu harcının yanı sıra, tapu döner sermaye bedeli ücreti de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapının tamamlanan bağımsız bölümlerine kısmi yapı kullanma izni düzenlenebiliyor Kısmi yapı kullanma izin belgesi nasıl alınır gerekli belgeler nelerdir? Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İbrahim Tamer kim Haberi

İbrahim Tamer kim

İbrahim Tamer kimdir?

İbrahim Tamer, 1964 yılı Çiçekdağı Kırşehir doğumlu. 1982-1987 Lisan Eğitimi Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunu.


MESLEKİ DENEYİM: 

-1987 – 1988 Özel Proje Bürolarında mimar olarak İSTANBUL,


- 1988 Aralık1990 nisan arası yedek subay olarak askerlik görevi yaptı İSTANBUL,


- 1990–1992 arası Serbest Mimarlık Bürosu,  YERKÖY


-02.01.1992- 17.03.1994 arası Yerköy Belediyesi Fen Ve İmar İşleri Müdürlünde çalıştı.  


-04.04.1994- 08.01.2001 tarihleri arasında Yozgat Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Mimar ve Kontrol Mühendisi olarak çalıştı. 


İDARİ DENEYİM:

-08.01.2001- 19.02.2008 Tarihleri arasında Yapım Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı olarak,


 19.02.2008 12.07.2011 tarihleri arsında Yozgat Bayındırlık ve İskân Müdürü olarak görev yaptı.


-04.07.2011 tarih ve 644 sayılı KHK ile Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ile Çevre ve Orman Bakanlığının Birleşmesi sonucu Bakanlık Müşavirliği kadrosuna atandı.


-12.07.2011 den sonra  Bakanlıkça Yozgat Çevre...