02 / 05 / 2024

İbrahim Tatlıses boşanıyor mu

İbrahim Tatlıses boşanıyor mu

İbrahim Tatlıses, boşandığı eşi Ayşegül Yıldız ile beraber oturduğu Eyüp' teki evden ayrıldı. Kiralık daireyi Yıldız ile kızları Elif Adaya bırakan Tatlıses, şimdi ev arıyor...

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Emlak kralı çıkan İbrahim Tatlıses'in mal varlığı şaşkına çevirdi!

Türkiye'nin ünlü sanatçısı İbrahim Tatlıses'in emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Peki, imparatorun nerede hangi gayrimenkulleri var? İşte detaylar...

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

İbrahim Tatlıses'e verilen AVM ihalesi iptal edildi!

Burhaniye Belediyesi yaptığı açıklamada, İbrahim Tatlıses'e verilen alışveriş merkezi ihalesini iptal ettiğini duyurdu...

Boşanırken ev kimde kalır?

Boşanma kararı alan aileler mal paylaşımının nasıl olacağını ve evde kimin kalması gerektiğini araştırıyor. Peki, boşanırken ev kimde kalır?

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!

Ünlü şarkıcı  İbrahim Tatlıses, Balıkesir Burhaniye'de Alışveriş Merkezi açacağını duyurdu. AVM'nin tamamlanmasından sonra 700 kişi işe alınacak.

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

Dilan Çıtak: Ben ev ve miras beklemiyorum!

Genç şarkıcı Dilan Çıtak ve babası İbrahim Tatlıses arasında sular durulmadı. Ev yüzünden tartışan ikiliden Çıtak, babasına "Çocuk evrakla yapılmıyor hislerle yapılıyor, yani gerçekten bir his varsa ortada evrak geç geldi çok getirildi denmez" şeklinde tepki gösterdi...

İbrahim Tatlıses: Oğlum 20 daire için beni tehdit ediyor!

İbrahim Tatlıses öz evladı şikayet etti. Tatlıses, "Bodrum'daki Tatlıses Konakları'nda 21 adet dairem var. 20 tanesini satacaktım. Ancak öz oğlum Ahmet Salim Tatlı daireleri satmamı engelledi'' dedi.

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oluyor!

İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek

Dilan Çıtak Tatlıses: Herkese ev verildi, miras peşinde değilim!

Babası İbrahim Tatlıses’in parasında gözü olmadığını söyleyen Dilan Çıtak Tatlıses, ''Miras peşinde değilim. Herkese ev verildi, ben almadım'' diye konuştu.

İbrahim Tatlıses'ten Urfa'da imar eleştirisi!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Kaşmer Dağı ile ilgili imar planını eleştirdi. Tatlıses, ''Urfa’da gelişim yok, kentleşme yok, ilerleme yok'' dedi.

İbrahim Tatlıses boşanıyor mu Haberi

İbrahim Tatlıses boşanıyor mu

Ayşegül Yıldız ile iki yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlandıran İbrahim Tatlıses, kendisine ev aramaya başladı. Tatlıses ile Yıldız, kızları Elif Ada'nın doğumundan sonra, şehre yakın olmak için Hadımköy'deki villalarından Eyüp'teki Finanskent'e taşınmıştı. 


Mayıs ayında taşındıkları evi, Yıldız ile kızları Elif Ada'ya bırakan Tatlıses, evden hiçbir eşya almadan ayrıldı. Halen fizik tedavisi devam eden Tatlıses'in, hastaneye kolay gidebilmek amacıyla şehre yakın bir noktadan ev aradığı öğrenildi. 


Kızıyla birlikte Finanskent'te yaşamaya devam edecek olan Ayşegül Yıldız ise, boşanmanın ardından Tatlıses'le iş ilişkisini de kesti. 2011 yılı sonunda Tatlıses Kebap'ın başına geçen Yıldız, artık şirketin işleriyle ilgilenmeyecek.


Sabah...