27 / 05 / 2024

ibrahim tatlıses yatırım

ibrahim tatlıses yatırım

İbrahim Tatlıses Kuzey Irak'taki yeni yatırım kararlarını sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan paylaştı...

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? En çok prim yapan hisse belli oldu!  

Bu hafta yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırdığı kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama olarak yüzde 0,13 kazançla kapattı. BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olduğu belirtildi.

Tatlılara lezzet katan o ürün artık yatırım aracı oldu! Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor! Herkes buna yöneldi!

Tatlıların vazgeçilmezi olan, özellikle Ramazan ayında daha çok tüketilen baklavalara lezzet katan Antep fıstığı son dönemde birileri için resmen yatırım aracına dönüştü. Ramazan'a kısa bir süre kala kimileri bunu fırsat bildi ve baklavaya talebin artacağını düşünerek stok peşine düştü. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

İlk kez konut yatırımı yapacaklar nelere dikkat etmeli?

Mehmet Canıtatlı, Güneş'e ilk kez konut yatırımı yapmak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

Abdi İbrahim'den 150 milyon TL'lik yatırım!

Abdi İbrahim Maslak'taki merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, bu yıl 150 milyon liralık yatırım planladıklarını, 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti.

Gayrimenkul yatırımının tam zamanı!

Yabancı yatırımcıların Türkiye’de gayrimenkul piyasasına yöneldiğine dikkat çeken Yasin Tatlıdil, “Şu andaki şartlar incelendiğinde gayrimenkul yatırımı için doğru zaman olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

İbrahim Babacan melek yatırım yapmak için fon oluşturdu!

İş dünyasında son yıllarda popüler hale gelen melek yatırımcı olma modasına Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan da katıldı. Babacan melek yatırım yapmak için 1 milyon TL'lik bir fon oluşturdu.

Abdi İbrahim, Esenyurt’taki 2 tesis yatırımını öne çekti!

İlaç şirketi Abdi İbrahim, Esenyurt’taki üretim kompleksinde 2017 yılı içinde temelini atacağı iki yeni tesis yatırımını öne çekme kararı aldı.

Bursa Orhaneli turizm yatırımı için cazip bölge!

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırladı. Tatlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu söyledi.

Metafor Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Metafor Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi, Fırat Baydağ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Arif Ay Sokak'ta kuruldu.

ABDK Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

ABDK Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi, Nurten Tatlıcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi' nde kuruldu.

Bahçeşehir'e neden yatırım yapılır?

Yeni Akit Gazetesi yazarı Mehmet Canıtatlı bugünkü yazısında, bölgedeki projelerin inşaat yeri ile emlak uzmanlarının görüşleri ışığında Bahçeşehir'e neden yatırım yapılacağını açıkladı. İşte o yazı:

Sana Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sana Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, A. Ibrahim M Alqasır, S. Mohammad S Alqaraawı, Abdulaziz Ali M Alqasayer tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

ibrahim tatlıses yatırım Haberi

ibrahim tatlıses yatırım

İbrahim Tatlıses, Erbil'deki yatırımlarına yenilerini de eklediğini belirterek, "Kuzey Irak Elbil'de bin 500 kişilik bahçeli, Tatlıses Kebap salonu açtığını ve 3 düğün salonunu faaliyete geçirdiğini...