01 / 05 / 2024

İbrahim Toraman kaç para alıyor

İbrahim Toraman kaç para alıyor

Eski milli futbolcu İbrahim Toraman'ın dükkanında imar planı dışında genişletme yaptığı geçekçesi ile yargılandığı dava sonuçlandı. 

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı hakkında karar verildi!

Muğla'nın Milas İlçesi'nde yer alan Mazı Köyü'ndeki Molla İbrahim Koyu'nda kaçak olarak inşa edilen binanın 3 Haziran'da yıkılmasına karar verildi.

Yükselen Grup İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Grup İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Toraman tarafından kuruldu. 

İbrahim Toraman'a imar davasında ceza!

Eski milli futbolcu İbrahim Toraman'ın dükkanında imar planı dışında genişletme yaptığı geçekçesi ile yargılandığı dava sonuçlandı. 

Ordu Fatsa'da kaçak hafriyat önlemi!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Eroğlu, müteahhitlerle bir araya geldi. Yapısal konulardan konuşulan toplantıda kaçak hafriyat dökümü ile ilgili önlemler alındığı açıklandı.

İbrahim Uyan'dan kaçak bina haberine açıklama!

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Uyan, sözü edilen haberde, kendisine ait olduğu söylenen otel inşaatında kaçak çıkmaların olduğunu yalanladı.

Trabzon Kaşüstü dal-çık projesi Türkiye'ye örnek olacak!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Kaşüstü dal-çık projesinin Türkiye'de bir örneğinin daha olmadığını ve özellikleri bakımından da bir ilk olacağını söyledi.

Trabzon Kaşüstü Dal-Çık projesinin inşaası yılbaşında başlayacak!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu yaptığı açıklamada Kaşüstü’nde yapılması planlanan kavşağın projesinin Başbakan Binali Yıldırım tarafından onaylanarak dal-çık olarak değiştirildiğini ve sezon bitiminde yapımına başlanacağını ifade etti.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan kaçak yapı uyarısı!

Köylerde kaçak yapılaşmanın olmaması konusunda vatandaşları bir kez daha uyaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sizlerden ricam ilçe belediyelerimizin bilgisi ve müsaadesi olmadan asla yapılaşmaya gitmeyin." dedi

İbrahim Toraman Antasya'dan ev aldı!

Futbol yorumcusu, eski milli futbolcu İbrahim Toraman, Ant Yapı’ya duyduğu büyük güvenle yıllardır yatırım amaçlı aldığı dairelerine Antasya’daki evi ekledi.Toraman: ''Ant Yapı’dan yatırım amaçlı birkaç ev aldım'' şeklinde konuştu.

İbrahim Yaman: Ruhsatsız ve kaçak inşaattan kaçının!

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, geçmişteki çarpık yapılaşma anlayışının geleceği olumsuz yönde etkilediğini anımsatarak, vatandaşlardan kaçak inşaattan kaçınmalarını istedi.

İbrahim Toraman'a plana aykırı genişletmeden hapis istemi!

Eski milli futbolcu İbrahim Toraman'ın Kadıköy'deki dükkanında imar planına aykırı genişletme yaptığı gerekçesiyle "Hakkı olmayan yere tecavüz" sucundan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

İbrahim Toraman kaç para alıyor Haberi

İbrahim Toraman kaç para alıyor

Eski milli futbolcu İbrahim Toraman'ın dükkanında imar planı dışında genişletme yaptığı geçekçesi ile yargılandığı dava sonuçlandı.  Dava sonucunda İbrahim Toraman 5 ay hapse çarptırıldı. Mahkeme daha sonra hapis cezasını 3 bin 80 TL adli para cezasına çevirdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Anadolu 52’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, sanık İbrahim Toraman katılmadı. Toraman'ın  avukatı Zeynep Küçük ve müşteki avukatı Tuğba Atsal dava için hazır bulundu. 

Toraman'a verilen kısa süreli hapis cezasının sanığın kişiliği, sosyal ve ekonomik durumunu göze alarak günlüğü 20 TL’den hesaplanarak 3 bin TL adli para cezasına çevrilmesine karar verdi.