28 / 04 / 2024

İbrahim Uyan kim

İbrahim Uyan kim

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan kimdir? İbrahim Uyan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Uyan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İbrahim Uyan...

Tekirdağ Türkmenli Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin gelişmesi için inşa ettiği Türkmenli Mahallesi Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı.

Marmaraereğlisi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmaraereğlisi Meclis Üyesi Doğan Özman'la görüşerek, ilçedeki yatırımları masaya yatırdı.

İbrahim Uyan'dan kaçak bina haberine açıklama!

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Uyan, sözü edilen haberde, kendisine ait olduğu söylenen otel inşaatında kaçak çıkmaların olduğunu yalanladı.

Tekirdağ Sultanköy'e kültür merkezi geliyor!

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Sultanköy Kültür Merkezi inşaat alanının 3 bin metrekare olacağını ve halkın tüm ihtiyacına cevap verecek şekilde çok fonksiyonel olarak projelendirildiğini söyledi.

Marmaraereğlisi Belediye binası tamamlanıyor!

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın ilçeye kazandırdığı 50 trilyonluk yatırımlardan birisi olan yeni belediye binasının kaba inşaatının bitirilmesinin ardından ikinci etap ihalesi de yapılmıştı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Binası 2017'de açılıyor!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın ilçeye kazandırdığı 50 trilyonluk yatırımlardan birisi olan yeni belediye binasının kaba inşaatının bitirilmesinin ardından ikinci etap ihalesi yapıldı. Uyan yeni belediye binasının 2017 yılı Haziran ayında açılacağını belirtti.

İbrahim Uyan imar planları nedeniyle yargı önüne çıkıyor!

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan hakkında İçisleri Bakanlığı’nın aldığı “Soruşturma İzni Verilmemesi” kararı, Danıştay 1. Dairesi’nin 2014/416 E. 2014/1222 K. Sayılı 24.09.2014 tarihli kararı ile kaldırıldı.

Marmara Ereğlisi'nin imar planında son durum!

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ilçemizle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde askıya çıkan ve Bakanlık tarafından onaylanmış olan 1/100.000 ve 1/25.000’lik planlarda itirazda bulunduk" dedi.

Marmaraereğlisi'nde yeni cami için temel atıldı!

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Kamaradere Mahallesi'ye yapılacak olan Hz. Ömer Cami'nin temel atma törenine katıldı. Törende konuşan başkan, camiler konusunda her zaman hassas olduklarını ve yardımcı olacaklarını belirtti.

İbrahim Uyan kimdir?

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan kimdir? İbrahim Uyan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Uyan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İbrahim Uyan...

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Oturma ruhsatını kim verir?

Tüm inşaat çalışmaları bitirilen ve oturuma hazır hale getirilen taşınmaz malların yasal olarak inşaatının bittiğinin belirtilmesi ve içerisinde oturumun başlaması için oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, oturma ruhsatını kim verir?

Kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?

Kira sözleşmeleri noterde yapılıyorsa damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor.Peki,kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?Kira sözleşmesi damga vergisi nasıl ödenir?Kira sözleşmelerinde damga vergisi oranları nedir?

İbrahim Uyan kim Haberi

İbrahim Uyan kim

İbrahim Uyan kimdir?

İbrahim Uyan, 1959 yılında Marmaraereğlisi´nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra, 1999 yılına kadar müteahhitlik ve armatörlük ile uğraştı. Evli ve üç çocuk babası.


1999 yılında, Ülke genelinde yapılan seçimlerde, Marmaraereğlisi halkının isteği ve desteğiyle Belediye Başkanlığına seçildi.


Belediye Başkanlığına seçildiğinde, hedefi; halkımızın iyi bir çevrede, zamanında ve yerinde hizmetlerle, huzur ve güven içinde yaşamasını ve İlçemizin Avrupa standartlarında şirin bir İlçe olmasını sağlamak olmuştur.


Belediye Başkanlığı döneminde, hedeflerinin büyük bir bölümünü gerçekleştirerek, yapmış olduğu icraatlar ve halka verdiği sözleri yerine getirmenin onuruyla, 28 Mart 2004 te yapılan seçimler sonucunda, 2.dönem , 29 Mart 2009 da yapılan seçimlerde 3.dönem Belediye Başkanlığına seçildi.


30 Mart 2014 yılında yapılan seçimlerde de halkımızın gösterdiği teveccüh ile 4. dönem Belediye Başkanlığına seçildi ve...