19 / 07 / 2024

İbrahim Uyar açıklama

İbrahim Uyar açıklama

Ankara’da Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na ait tarihi Şap Enstitüsü’nün de bulunduğu 120 bin metrekarelik alanda 10 kat yoğunluk artışına gidildi.

Malatya depremi sonrası uzmanlardan iki yeni açıklama geldi! Depremlerin olması olağan!

Dün akşam Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Prof. Dr. Osman Bektaş, ve Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan kritik açıklama geldi. Uzmanlar, Malatya için uyarılarda bulundu.

5.1 büyüklüğündeki depreme 'Öncü' demişti, Prof. Dr. Ercan'dan yeni açıklama geldi!

Mega kent İstanbul ve çevresinde yaşanan depremler ülke gündemindeki yerini de koruyor. Son olarak 5.1 büyüklüğünde gerçekleşen Mudanya depreminden sonra "Öncü deprem" uyarısında bulunan Prof. Dr. Ercan, bir açıklama yaptı.

Dünya banka devinden Türkiye hakkında flaş uyarı. Dikkat çeken açıklama geldi

Dünya banka devinden Türkiye ekonomisi hakkında flaş bir açıklama geldi. Ekonomi ile ilgilenen herkesin açıklamayı dikkatli okuması gerekiyor.

Altın fiyatları için 14 Mayıs uyarısı. Flaş açıklama az önce geldi

Altın alacak vatandaşlar analistler tarafından yapılacak açıklamaları dört gözle takip ediyor. Para ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten de altın fiyatları hakkında çok önemli bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

EPDK’dan doğalgaz ve elektriğe ilişkin tehdit gibi açıklama! “Bunu yapanlar bedelini ağır öder!”

EPDK’dan çok sert bir açıklama geldi. OHAL boyunca depremzedelerin güvence bedeli alınmayacağı konusunda şirketlerin uyarıldığını ifade eden EPDK yönetimi, insanları mağdur eden şirketlerin bedelini ağır ödeyeceğini belirtti.

SEDDK hasar ödemesi için açıklama yaptı! 'Vatandaşlarımız poliçe yenilemeyi düşünmesin'

SEDDK tarafından yapılan açıklama hasar ödemesi yapmayı düşünen vatandaşlar için oldukça önemli. SEDKK başkanı tarafından yapılan açıklama dosya sayısı olarak tahminlerinin 600 bin adet olduğunu belirtti. Hasar ödemelerinin milyarlara ulaşacağı uyarısında bulundu.

Gram altın 1.450 lira olacak ama... Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Hemen bakın!

Yılın son günlerinde ellerindeki paralar ile yatırım yapmak isteyen yatırımcılar gram altının ne kadar olacağını merak ederken, Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Gram altın 1450 lira olacak ama...'' diyen Memiş, yatırımcılara kritik uyarıda bulundu...

İslam Memiş’ten olay açıklama: Saat vererek gram altın için tahminde bulundu!

Gram altın ile ilgili ezber bozan tahminleri ve uyarılarıyla bilinen ekonomist İslam Memiş’ten olay yaratacak bir açıklama daha geldi. Memiş, bu akşam Fed’in faiz kararını açıklayacağı saati işaret ederek tahminde bulundu ve altın için zirve beklentisini rakam vererek açıkladı.

İbrahim Kalın'dan Arnavutluk'taki konut inşaatlarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Resmi çalışma ziyareti çerçevesinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gitti. Kalın burada konut inşaatlarına ilişkin açıklama yaptı.

İbrahim Uyan'dan kaçak bina haberine açıklama!

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Uyan, sözü edilen haberde, kendisine ait olduğu söylenen otel inşaatında kaçak çıkmaların olduğunu yalanladı.

Tezcan Karakuş Candan, Ulus planıyla ilgili açıklama yaptı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Ulus Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’na açtığı davada hazırlanan bilirkişi raporunun ayrıntılarını paylaştı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ şerhine Silivri Belediyesi'nden açıklama!

Silivri Yeni Mahalle’de bulunan 600 dönüm araziye TOKİ tarafından konulan şerh ile ilgili Silivri Belediyesi açıklama yaptı, işte Silivri Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara projesiyle ilgili tüketici davasındaki son gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten davaya ilişkin yapılan açıklama şöyle...

İbrahim Uyar açıklama Haberi

İbrahim Uyar açıklama

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı’nın talebi üzerine çok tartışılacak bir imar değişikliği yapıldı. Ankara’da binlerce ağacın yer aldığı içinde tarihi Şap Enstitüsü’nün de bulunduğu 120 bin metrekarelik alanda 10 kat inşaat yoğunluk artışına gidildi. Bu düzenleme yapılacak bir inşaat çalışmasında arazideki binlerce ağacın kesilmesi gündeme gelecek. Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Üyesi BBP’li İbrahim Uyar imar değişikliğinin ağaç katliamına yol açacağını savundu.


YOĞUNLUK 10 KAT ARTTI

Atatürk Orman Çiftliği içinde hizmet vermekte olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Genel Müdürlüğü’nün mevcut arazisi, Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi’ne tahsis edilince yeni yer arayışına girildi. Önce Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’na ait arazi Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na tahsis edildi. Ankara’nın en işlek ana arteri olan Eskişehir Yolu üzerinde ODTÜ’nün hemen karşısında binlerce yetişkin ağacın yanı sıra Şap...