06 / 05 / 2024

İbrahim Üzülmez hırsız

İbrahim Üzülmez hırsız

İbrahim Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çekmeköy'de bulunan Gardenya Evleri sitesindeki evine hırsız girdiğini belirterek, bazı ziynet eşyaları ile 2009 yılındaki şampiyonluk sonrası aldığı jipinin çalındığını söyledi.

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Kredi kartı kullanıyorsanız bu tuzağa dikkat! Hesabınız kötü emelli insanların eline geçmesin

Pandemi döneminde bütün dünyanın evlere kapandığı dönemlerde kullanımı oldukça fazlalaşan online alışveriş hırsızların da mecrasını sanal aleme kaydırıldı. Kredi kartlarında yaşanan hırsızlıkların çoğaldığı günümüzde bu duruma düşmemeniz için önlemler sıralandı. İşte detaylar...

iOS'un bu teknolojisi emniyeti üst düzeye çıkarıyor! Bunu yapmak artık çok zor hale geliyor

Apple bundan böyle Apple Kimliğinizi ve iCloud hesabınızı bilgisayar korsanlarına, casuslara ve kimlik hırsızlarına önlem olmak amacıyla en üst seviyede koruma sağlayarak  muhafaza etmemize imkan tanıyor.

Playstore’da UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection ön siparişte… İşte 27 Eylül 2022 fiyatı

Oyun tutkunlarına müjde! Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore, oyun dünyasının heyecanla beklediği ‘UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu’ ve serinin yan oyunu olan ‘UNCHARTED: Kayıp Miras’ı oyun listesine eklediğini duyurdu.

Otoparklarda sorumluluk kime ait?

Otomobil sahipleri yüz binlerce liralık araçlarını bazen kısa süreli bazen de uzun süreli olarak otoparklara bırakıyor. Peki otoparklarda meydana gelen hırsızlık ve maddi hasar gibi olumsuz durumlarda sorumluluk kime ait? İşte detaylar...

Phenıx İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Phenıx İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

ABD'deki dev perakende yolsuzluğuna o isim de karıştı! Haber Türkiye'yi şoke etti

ABD'nin New York eyaletinde aralarında bir Türk kızın da bulunduğu perakende hırsızlığı çetesine operasyon yapıldı. Çetenin mağazalardan yağmaladıkları ürünleri e-ticaret sitelerinde satıldığı ortaya çıktı. Detaylar duyanları şaşkına çevirdi.

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Kripto para borsasındaki büyük hırsızlık ve dolandırıcılığa suç örgütü davası!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsasında hırsızlık ve dolandırıcılık yaparak, toplamda 72 kişiyi mağdur eden 13 sanık hakkında, 378 yıldan 763 yıla kadar değişen hapis cezaları talep edildi.

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 180 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kont, İbrahim Zırıh ve Mustafa Zırıh ortaklığında kuruldu.

İbrahim Üzülmez hırsız Haberi

İbrahim Üzülmez hırsız


Beşiktaş Futbol Takımı'nın eski oyuncularından ve kaptanlarından İbrahim Üzülmez, hırsızlık şoku yaşıyor.


İbrahim Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çekmeköy'de bulunan Gardenya Evleri sitesindeki evine hırsız girdiğini belirterek, bazı ziynet eşyaları ile 2009 yılındaki şampiyonluk sonrası aldığı jipinin çalındığını söyledi.


Özellikle jipinin kendisi için büyük önem taşıdığını aktaran Üzülmez, "Aracımı, Beşiktaş'la 2008-2009 sezonunda şampiyon olduktan sonra almıştım. Benim için manevi değeri çok yüksekti. O şampiyonluğun yadigarıydı, evladım gibiydi. Bu açıdan ayrıca büyük bir üzüntü duyuyorum" ifadelerini kullandı.


Üzülmez, hırsızlık olayıyla ilgili emniyet soruşturmasının sürdüğünü...