17 / 05 / 2024

İbrahim Yasubuğa

İbrahim Yasubuğa

Süper Otelcilik ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi Şişhane Şubesi, İbrahim Yasubuğa Şube Müdürlüğü'nde 75 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Şişhane, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Fırıncılar Federasyonu’ndan Ekmek Zammı ile İlgili Açıklamalar

Son dönemde ülke genelinde artan ekmek fiyatlarına ilişkin Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, açıklamalarda bulundu. Ekmek fiyatlarının en son 9 ay önce güncellendiğini belirten Balcı, yapılan yüzde 40'lık zamın makul olduğunu ifade etti.

Yangözlü İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yangözlü İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İbrahim Yağaş tarafından kuruldu.

Ekmeğe zam şoku! 5 lira mı oluyor?

Türkiye genelinde 200-210 gram ekmek fiyatı 3 liradan satılıyor. Fakat bugün sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlardan sonra ekmeğin 4-5 lira olacağı iddia ediliyor. Bu gelişmelerin ardından Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı açıklama yaptı...

Rekare Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekare Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Halit İbrahim Erdoğan ve İbrahim Karaağaç ortaklığında kuruldu.

Damat İbrahim Paşa Külliyesi 28 Şubat'ta açılacak!

Sultan 3. Ahmed'in Sadrazamı Nevşehirli Damat İbrahim Paşa tarafından Fatih'te 1720'de inşa ettirilen külliye, yaklaşık 1 milyon 751 bin 101 lira bedelle 4,5 yılda restore edildi

TİKa, Bosna Hersek'teki Elçi İbrahim Paşa Medresesi'ni restore ediyor!

Bosna Hersek Travnik'te yer alan Elçi İbrahim Paşa Medresesi'nin orijinalindeki minareler, TİKA tarafından yürütülen restorasyon projesi ile 101 yıl sonra yeniden hayata geçirilecek...

Demet Şener Etiler’deki evini boşalttı!

Cenk Küpeli ile bugün nikah masasına oturacak Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’a ait olan ve 10 yıl daha oturma hakkının bulunduğu Etiler’deki evini boşalttı.

İbrahim Kutluay geceliği 20 bin liraya villa kiraladı!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, aşkı Edwina Sponza ile geçen hafta Yunanistan’a gitti. Kutluay, sevgilisinin rahatı için otelde kalmak yerine geceliği 20 bin liralık villa tuttu.

İbrahim Kutluay'a haciz şoku!

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği iddia ederek dava açtı. Dava sonucu haciz kararı aldırdı. 

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

İbrahim Kutluay'a icra şoku!

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

Darelsalam Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darelsalam Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Murat Kürt ve İbrahim M. A. A. Abuhelal imzasıyla kuruldu.

İbrahim Yasubuğa Haberi

İbrahim Yasubuğa

Süper Otelcilik ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi Şişhane Şubesi, İbrahim Yasubuğa Şube Müdürlüğü'nde 75 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta kuruldu. 


Süper Otelcilik ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi Şişhane Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri(günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç)


Süper Otelcilik ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi Şişhane Şubesi adres: Şişhane, Evliya Çelebi Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi,...