17 / 05 / 2024

İbrahim Yener

İbrahim Yener

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'ün hâlâ birçok ilçenin merkezi olduğunu vurgulayan İbrahim Yener, kuracağı yönetimle Bakırköy'ü örnek ilçe haline getireceklerini, esas hedeflerinin ise istanbul' u almak olduğunu söyledi...

Yener Yıldırım: AOÇ arazilerinde sahipsizlik söz konusu değil!

Atatürk Orman Çiftliği AOÇ Müdürü Yener Yıldırım, TBMM KİT Komisyonunda, yaptığı açıklamada AOÇ'ne ait arazilerde herhangi bir sahipsizliğin söz konusu olmadığını dile getirdi. 

Yunus Yener'den korkutan deprem uyarısı!

TMMOB bağlı Makina Mühendisleri Odası Başkanı Yunus Yener, 1999 Marmara Depreminden hiçbir ders alınmadığını açıkladı.

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Aylanç, Hasan Sarı, Ahmet Aykut Çalkut, Ahmet Turan Yener, Atilla Çalkut ve İbrahim Ağırdil ortaklığında kuruldu.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Hande Yener evini tadilata soktu!

Ünlü şarkıcı Hande Yener evlilik hazırlıklarına girişti. Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile yaşayacakları evini tadilata soktu. Şarkıcı, tadilat çalışmaları için yaklaşık 300 bin lira harcadı.

Hande Yener Asmalımescit'te restoran ve otel açacak!

Geçtiğimiz yıllarda plaj ve gece kulübü işleten ünlü şarkıcı Hande Yener şimdilerde ise Asmalımescit'te restoran ve otel açmak için çalışmalar yapıyor. 

Yener Müteahhitlik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yener Müteahhitlik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ramazan Yener tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Neo by Hande Yener yarın açılıyor!

Türk Pop Müziği'nin kraliçelerinden Hande Yener, Çeşme Fun Beach'in içinde bulunan Neo by Hande Yener adını verdiği yeni mekanını hizmete açıyor.

Addva Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Addva Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Halil İbrahim Akyıldız, M. Nadir Tansel Saraç, Bekir Yener Yıldırım ve Onur Özsan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hande Yener, Zekeriyaköy'den 1.2 milyon TL'ye ev aldı!

Hande Yener, geçtiğimiz ay oyuncu Cem Şenol ile nişanlanmıştı. Yener, Şenol ile evlendikten sonra yaşamak için yeni bir ev satın aldı. Şarkıcı, Zekeriyaköy'den aldığı eve 1 milyon 250 bin lira ödedi.

Hande Yener, Miami kulübü için Kasım'da anlaşacak!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki akşam geliri Kasımpaşa Çocuk Yuvası Derneği'ne bağışlanan bir gecede sahne aldı.

Yener Organizasyon Reklam Elektrik Yapı Malzemeleri Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yener Organizasyon Reklam Elektrik Yapı Malzemeleri Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Günbakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

İbrahim Yener Haberi

İbrahim Yener

CHP'nin Bakırköy Belediye Başkan aday adayı İbrahim Yener, Bakırköy ile ilgili projelerini ve düşüncelerini gazetemize anlattı. 

Bakırköy'de ortaya koyacağı yerel yöneticilik çizgisiyle diğer belediyelere örnek oluşturmak istediğini söyleyen Yener, esas hedefin istanbul'u almak ve artık ülkenin gidişatını tehlikeli bir noktaya taşıyan AKP'yi geriletmek olduğunu belirtti. 1989 seçimlerinin CHP için kötü sonuçlar oluşturduğunun altını çizen Yener, yerel yönetim seçimlerinin, kendi anlamının çok üstünde bir önem taşıdığını, bu sebeple başarıya ulaşmalarının şaıt olduğunu söyledi. 

I ÇİZGİMDEN HİÇ SAPMADIM 

¦ Siyasi geçmişinizi kısaca anlatır mısınız? 

1983'te SODEP'in kurulmasıyla partiye üye oldum. O zaman bugünkü 7 ilçeyi kapsayan Bakırköy'ün yaklaşık 4 yıl ilçe başkanlığını yaptım. 4 yıl da CHP'nin Î1 Başkanlığını yaptım. Bakırköy'de ön seçimle birinci sıradan aday oldum. Î1 delegeliği, ilçe delegeliği, kurultaylar derken şu anda...