17 / 06 / 2024

İbridge 2014 konferansı ne zaman

İbridge 2014 konferansı ne zaman

iBridge 2014 Konferansı alanında uzman akademisyen ve mühendisleri İstanbul’da buluşturdu. Konferansın ana sponsoru ise Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak kabul edilen Marmara Otoyolu Projesi’nin yüklenici firması ICA oldu.

Akü'de YHT tünel inşaatları konferansı düzenlendi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi'nde 16 Aralık 2014 tarihinde "Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi Ankara/Polatlı - Afyonkarahisar Kesimi Tünel İnşaatları" konulu bir konferans düzenlendi.

Rem Koolhaas Marka Konferansı’nda!

Rem Koolhaas Marka Konferansı’na katılıyor. Kalebodur’un sponsorlar arasında yer aldığı, İstanbul’da düzenlenecek ‘ Marka 2014 Konferansı ’, mimarlık dünyasının en etkili isimlerinden Rem Koolhaas’ı ağırlıyor.

8. Turizm Fuar ve Konferansı başarıyla sona erdi!

4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenen 8. Turizm Fuar ve Konferansı başarıyla sona erdi. 902 firmanın katıldığı fuarı, Türkiye'nin 52 ilinden ve 67 ülkeden toplam 28 bin 73 kişi ziyaret etti.

Güneş enerjisi konferansı SOLARTR 2014 İzmir'de başladı!

Güneş enerjisi kullanımında yenilikçi teknoloji ve uygulamaları konu alan "SOLARTR 2014" konferansı İzmir'de başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Usta konuyu değerlendirdi.

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor!

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor. HVAC ve IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor.

Data Center sektör temsilcileri Data Center Türkiye Konferansı'nda buluşuyor!

BASİD ( Bilişim Alt Yapı Sistemcileri Derneği ) tarafından, bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Data Center Türkiye Konferansı' ( DCT 2014 ) sektör temsilcilerini İstanbul'da buluşturuyor.

Schreder 6. LED Konferansı’nda!

Yol aydınlatma çözümlerinde LED teknolojisini avantajları ile geliştirdiği enerji verimli çözümleri sunmayı hedefleyen Schréder; 26 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 6’ıncı LED Konferansı’na katılıyor.

İSKİD’den nefes alan binalar için konferans!

İSKİD, ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile Tasarımda iklimlendirme ile ilgili sorunları masaya yatırıyor. 22 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek konferans yüzlerce mimar ve sektör temsilcisini buluşturacak.

Alarko Carrier- Buga Otis ve Çedbik 11 Eylül'de konferans düzenliyor!

11 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Shangri - La Bosphorus Otel Balo salonunda, Alarko Carrier ve Buga Otis sponsorluğunda, ÇEDBİK tarafından düzenlenen, Bina Sistemlerinde Sürdürülebilirlik konulu konferansın programını haberimizde bulabilirsiniz.

AKG Gazbeton, Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme konferansı düzenliyor!

Türkiye ’ nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme” konferansında sektör temsilcilerini 11 Eylül 2014 tarihinde bir araya getiriyor...

İbridge 2014 konferansı ICA sponsorluğunda gerçekleştirildi!

iBridge 2014 Konferansı alanında uzman akademisyen ve mühendisleri İstanbul’da buluşturdu. Konferansın ana sponsoru ise Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak kabul edilen Marmara Otoyolu Projesi’nin yüklenici firması ICA oldu.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

İstanbul Köprü Konferansı 11-13 Ağustos'ta gerçekleştirilecek!

Türkiye’nin en önemli köprü projeleri olan Nissibi Köprüsü, 3. Boğaz Köprüsü ve İzmit Körfez Geçiş Köprüsü, 11-13 Ağustos 2014 tarihlerinde Hilton’da düzenlenecek İstanbul Köprü Konferansı’nda tüm bilinmeyen yönleriyle masaya yatırılacak.

İbridge 2014 konferansı ne zaman Haberi

İbridge 2014 konferansı ne zaman

iBridge 2014 Konferansı alanında uzman akademisyen ve mühendisleri İstanbul’da buluşturdu. Konferansın ana sponsoru ise Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak kabul edilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin yüklenici firması ICA oldu. Konferans kapsamında Yavuz Sultan Selim Köprüsü konsept tasarımı yapı mühendisleri Michel Virlogeux ve Jean Francois Klein de konuşmacı olarak yer aldı



Türkiye’nin köprü mühendisliğindeki aktif çalışmaları ve önümüzdeki 10 yıl içerisinde tamamlanması planlanan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün de aralarında bulunduğu dört büyük asma köprü yapımı profesyonellerin ilgisinin Türkiye’ye yönelmesini sağladı. 7 kıtadan araştırmacılar, mühendisler, yöneticiler ve profesyoneller, iBridge 2014 Konferansı’nda bir araya geldi.



iBridge 2014 Konferansı, 11-13 Ağustos 2014 tarihlerinde, uluslararası köprü camiasını yeni köprü tasarım ve yapım yöntemlerinde fikirler geliştirmek ve çeşitli sorunlara çözüm bulan...