10 / 05 / 2024

iç cephe boya ürünleri

iç cephe boya ürünleri

Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştiren Kale Boya, çevre dostu iç cephe boyaları ile yaşam alanlarının atmosferini değiştiriyor, daha huzurlu ve daha ferah bir ortam yaratıyor...

Boya nasıl seçilir? Boya seçerken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Evde değişiklik yapmanın kolay ve ekonomik bir yolu, duvarların veya tavanların renklerini değiştirmektir. Boya işlemine başlamadan önce, boyanacak yüzeyin durumunu dikkatlice değerlendirmek, başarılı bir sonuç elde etmek için önemlidir. Boya yaparken nelere dikkat edilmelidir işte yanıtları…

BİM'de tavan boyası 17,5 kilogram 259 TL'ye, 10 kg iç cephe boyası 199 TL'ye düştü! BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 30 Haziran indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. bu kapsamda, tavan boyası 17,5 kilogram 259 TL'ye, 10 kg iç cephe boyası 199 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Tavan boyası 219 TL, iç cephe boyası 179 TL'ye ŞOK Market'te satışta! ŞOK aktüel kataloğu 13 Mart 2023 fiyat listesi

ŞOK Market 11-14 Mart tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK'ta bu aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? 

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

Nissan’dan virüs düşmanı araba!

Müşterilerinin sürüş deneyimini iyileştirmek için çalışan Japon otomotiv devi Nissan, yeni bir ürün ile adından söz ettirdi. Nissan, ürettiği otomobillerin boya ve iç, dış parçalarında yer alabilecek virüsleri etkisiz hale getiren bir teknoloji geliştirdi.

Evinize boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Tertemiz duvarlar, içinizi ferahlatacak renkler hepimizin evinde istediği özellikler. Peki bu dene evinizi boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi..

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de Mustafa Alkan tarafından kuruldu.

A101'de iç cephe boyası 99,95 TL! İşte A101 17 Mart 2022 fiyat listesi!

A101 17 Mart aktüel kataloğunu yayımladı. Baharın gelmesiyle evini temizlemek ve ya bahçesini yenilemek isteyen vatandaşlar için uygun fiyata tamirat ve tadilat gereçleri satışa sunulacak. İşte A101 17 Mart aktüel kataloğu fiyat listesi!

Metafacade Cephe Sistem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Metafacade Cephe Sistem Mühendisliği Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Shamshod Abdualımov tarafından kuruldu.

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da vinçten düşen işçi yaşamını yitirdi!

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesindeki inşaatta vinç sepetinin içinde boya yapan Osman ve Yavuz Ataş zemine düştü. Osman Ataş olay yerinde hayatını kaybetti...

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

iç cephe boya ürünleri Haberi

iç cephe boya ürünleri

Kale, yeni yılın trendi olan doğal renkleri, zengin ürün gamı ile mekanlara taşıyarak, daha huzurlu ve daha ferah bir ortam yaratıyor.


Kolay yoldan evinin atmosferini tazelemek ve yenilemek isteyenler, Kale Boya'nın doğadan gelen ve modern renklerini aynı mekanda buluşturuyor. İç cephe boyalarında 2014 renk ve tasarım trendi, geçtiğimiz yıllara göre çok büyük bir değişiklik göstermiyor. Bu yıl iç mekan boyalarında önceki senelerdeki alışkanlıkların devam etmesi ve çevreci anlayışın ağırlık kazanması bekleniyor. Boya seçiminde su bazlı ve çevreye zarar vermeyen ürünlerin tercih edileceği 2014'te; doğal renkler evlerin duvarlarında kendisine daha fazla yer bulacak ve doğadan gelen renkler daha sade tonlarda kalırken, modern renkler canlı ve koyu olacak. 


Kale Boya'dan ilham veren renkler 

Bireyselliği ön plana çıkaran zengin, yoğun ve ilham veren güçlü renkler...