06 / 05 / 2024

iç cephe

iç cephe

Dış cephe mantolamanın içeriden yapılan ısı yalıtımına göre avantajı nedir, merak ediyorsanız yanıtı haberimizde bulabilirsiniz...

Cephe nedir? Cephe çeşitleri nelerdir?

Cephe nedir? Cephe çeşitleri nelerdir? Sorularınızın yanıtı ve diğer detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Citroen Berlingo yenilendi! İşte yeni Berlingo...

Citroen, hafif ticari araç modeli Berlingo’yu en güncel teknoloji ile yenilendiği açıklandı. Koltuk, eğlence sistemi, ön cephe tasarımı ve bagaj hacmindeki yenilikler, 6 ileri manuel ve 8 ileri tam otomatik vites seçeneği ile sunulan Berlingo, 4 silindir 130 HP dizel motor özelliği mevcut.

Giydirme cephe nedir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte inşaat sektöründe de yenilikçi uygulamalar yapılıyor. Bu uygulamalardan biri de giydirme cephe olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama, yapıların korunaklı ve güvenli olmasını sağlamak amacıyla yapılır. Peki giydirme cephesi nedir ve neden tercih edilir? 

BİM'de tavan boyası 17,5 kilogram 259 TL'ye, 10 kg iç cephe boyası 199 TL'ye düştü! BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 30 Haziran indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. bu kapsamda, tavan boyası 17,5 kilogram 259 TL'ye, 10 kg iç cephe boyası 199 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Hilmi Şişman tarafından kuruldu.

Tavan boyası 219 TL, iç cephe boyası 179 TL'ye ŞOK Market'te satışta! ŞOK aktüel kataloğu 13 Mart 2023 fiyat listesi

ŞOK Market 11-14 Mart tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK'ta bu aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? 

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Okan Çınar tarafından kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de Mustafa Alkan tarafından kuruldu.

Dnz Cephe Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Cephe Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Deniz Kağıt tarafından kuruldu.

A101'de iç cephe boyası 99,95 TL! İşte A101 17 Mart 2022 fiyat listesi!

A101 17 Mart aktüel kataloğunu yayımladı. Baharın gelmesiyle evini temizlemek ve ya bahçesini yenilemek isteyen vatandaşlar için uygun fiyata tamirat ve tadilat gereçleri satışa sunulacak. İşte A101 17 Mart aktüel kataloğu fiyat listesi!

Metafacade Cephe Sistem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Metafacade Cephe Sistem Mühendisliği Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Shamshod Abdualımov tarafından kuruldu.

Taksim Camii için geri sayım başladı!

Taksim Camii'nin açılmasına sayılı günler kaldı. Dış cephe işlemlerinde son aşamaya gelinen cami Ramazan'da ibadete açılacak.

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

iç cephe Haberi

iç cephe

Dış cephe mantolamanın içeriden yapılan ısı yalıtımına göre avantajı nedir?

Binalar için zorunlu bir uygulama haline gelen dış cephe mantolamanın içeriden yapılan ısı yalıtımına göre birçok avantajı bulunuyor. Bu avantajlara geçmeden önce, mantolama hakkındaki önemli detaylara değinelim.


Mantolama

Mantolama, 2000 yılında Resmi Gazeteye yayımlanan yönetmelik ile zorunlu hale gelen ve enerji tasarrufu amacını güden bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu yönetmeliğe göre yeni yapılan binalar mantolaması da yapılarak tamamlanırken, eski binaların da mantolamanın 2017 yılına kadar yapılmış olması gerekiyor.


Mantolama işlemi, iç cephe ve dış cepheden de yapılabiliyor. Ancak bu uygulamaların birbirinden farkları bulunuyor. Sağladığı faydalara göre dış cephe mantolamanın içeriden yapılan ısı yalıtımına göre avantajlarının bulunduğunu yukarıda belirtmiştik. Şimdi gelelim, "Dış cephe mantolamanın içeriden yapılan ısı yalıtımına göre avantajı nedir?" sorumuzun...