04 / 05 / 2024

iç mimar Umut Gürler

iç mimar Umut Gürler

2010 yılından bu yana Ankara İç Mimarlık Ofisi’nde projelerden sorumlu kurucu ortak ve iç mimar olarak çalışmalarına devam eden Umut Gürler kimdir? Umut Gürler, bugüne kadar hangi projelere imza attı?

İş arayanları sevindiren açıklama! Personel alımı yapılacak, işte şartlar

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler için cazip kurumlardan biri de ÖSYM oldu. ÖSYM, personel alım ilanını yayınlayarak iş arayanlara umut ışığı olmuş durumda. Kuruma 30 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte tüm ayrıntılar…

Hayaldi gerçek olabilir! Sıfır araç almak için son fırsat: 270 bin lira

Araç almak isteyenler dikkat! Araç fiyatlarının yüksek seyretmesi nedeniyle araç sahibi olmayı isteyenler için umut verici bir gelişme oldu. Bir araç 270 bin TL'den satışa sunulacak. İşte detaylar...

Bekçi personel alım şartları ve maaşları açıklandı! İşte 2023 bekçi alım şartları!

2023 yılında devlet kurumlarında iş arayan adaylar için umut verici açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Bekçi, PTT ve Sağlık Bakanlığı gibi pek çok kurumun 2023 yılında personel alımı yapacağı duyuruldu.

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Altın nasıl bir seyir izleyecek? İşte uluslararası kuruluşların tahminleri

Uluslararası finans kuruluşları altın için umut vermedi. 2023 yılı için altının ons fiyatını 1650 dolar olarak öngören Fransız Société Generale yine de portföylerde altın bulundurulmasının denge unsuru olacağını belirtti.

2020-2021 yıllarında istihdam eden mimar ve mühendislerin sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği mimar ve mühendisler meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mimar Mustafa Çiçek, Bağdat Caddesi'nde 30 bin metrekarelik konut üretimine imza attı!

Genç yaşına rağmen mimari ve iç mimarı çalışmalarında başarılı işlere imza atan, Mustafa Çiçek projeleriyle günümüz konut ihtiyaçlarına cevap veriyor.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

İç Mimar Zeynep Fadıllıoğlu corona virüse yakalandı!

Koronavirüs şimdi de sosyeteye sıçradı. Ünlü iç mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nın corona virüse yakalandığı belirtildi.

Hayati İnanç:Tac Mahal'i Mimar Sinan'ın iki çırağı yaptı!

Esenler'de gerçekleşen “Gençler Tarihiyle Buluşuyor” adlı programda konuşan Yazar Hayati İnanç, Hindistan’daki Tac Mahal’i Mimar Sinan’ın iki çırağının yaptığını, yani bu eserin aslında Osmanlı'nın eseri olduğunu ifade etti...

İç mimar Şafak Çak'tan Radamel Falcao açıklaması!

Türk iç mimar Şafak Çak sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarı merakla transfer haberini beklediği Radamel Falcao ile ilgili paylaşımda bulundu...

Altan Elmas: Konutta kampanyalar sektör için umut verici!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Vatandaşlarımızın kampanyalardan yararlanması ülke ve gayrimenkul sektörü için umut verici'' diye konuştu.

iç mimar Umut Gürler Haberi

iç mimar Umut Gürler

Umut Gürler kimdir?

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü ‘nden mezun olduktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Mimarlık Tarihi alanında yüksek lisans yapmaya başladı. 


Kültür Bakanlığı’nın Alacahöyük Hatti Mezarları açık hava müzesi oluşturma projesinde Ankara Üniversitesi DTCF Arkeoloji Böl. Öğr. Üyesi Prof. Dr. Aykut ÇINAROĞLU ile birlikte görev aldı. En büyük hobisi off-road olmakla birlikte boş zamanlarında kurumsallaşmaya yönelik kitaplar okumakta. 


“The Starfish and the Spider: The Unstoppable Power of Leaderless Organizations / O. Brafman – R.A.Beckstrom” kitabının hayata bakışını değiştirdiğini düşünüyor. 


2010 yılından bu yana Ankara İç Mimarlık Ofisi’nde projelerden sorumlu kurucu ortak ve iç mimar olarak çalışmalarına devam etmektedir.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje ve danışmanlık hizmetleri iç mimarlardan...