06 / 05 / 2024

iç mimarlık dekorasyon firmaları

iç mimarlık dekorasyon firmaları

Zevkinize ve bütçenize göre mekanlar oluşturmak artık daha kolay. Amerika’da yaygın olan online iç mimarlık hizmeti veren site sayısı Türkiye’de de artıyor. Firmalar müşterilerine hızlı ve ekonomik seçenekler sunuyor...

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal İşçi tarafından kuruldu.

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ersin tarafından kuruldu.

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Siss Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siss Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Simay Ercanoğlu tarafından kuruldu.

Cento Mimarlık Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cento Mimarlık Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Topal tarafından kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Güler tarafından kuruldu.

Emar Home Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Emar Home Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Nour Alquntar tarafından kuruldu.

21a İnteriors İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

21a İnteriors İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuvana Müftüoğlu tarafından kuruldu.

iç mimarlık dekorasyon firmaları Haberi

iç mimarlık dekorasyon firmaları

MODERN çağın insanı artık hizmete zahmetsizce ulaşmayı tercih ediyor. Hemen hepimiz bir ayakkabıyı ya da elbiseyi hiç denemeden online mağazalardan satın alıyoruz. Online alışveriş pazarı her geçen gün büyürken, online hizmet pazarı da büyük bir hızla gelişiyor. Ev dekorasyonunu değiştirmek ya da evinin sadece bazı alanlarım yenilemek isteyenler artık bilgisayardan evini yenileyebiliyor, kişisel dekorasyon stillerini oluşturuyor ve kapsamlı rehberlik hizmeti alıyor. İç mimarlık hizmetine yönelik lüks algısı da bu sayede günden güne değişiyor. Gelişmiş ülkelerde son yıllarda çok popüler olan online mimarlık hizmeti Türkiye’de de rağbet görmeye başladı. Pek çok girişimci sektöre yatırım yapıyor.

İNTERNETTEN EVİNİ TASARLA

Para'da yer alan habere göe; Bu alanda hizmet veren girişimlerden bir tanesi EvimiTasarla.net. “Günümüz gençleri kendi ihtiyaçları için zaman harcamak istemiyor, her türlü işini...