02 / 05 / 2024

ICBC Turkey yeni konut kredisi faiz oranları

ICBC Turkey yeni konut kredisi faiz oranları

Mayıs 2015 tarihinden bu yana Türkiye’de hizmet veren dünyanın en büyük bankası ICBC, hacmini % 322 büyüttüğü konut kredisi ürününde, tüketicilere 0,88% den başlayan fiyatlarla cazip bir fırsat daha sunuyor.

Xiangyang GAO kimdir? Hangi okuldan mezun?

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang GAO kimdir? Xiangyang GAO nereli? İşte ayrıntılar...

Chunyi ZHENG kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

ICBC Turkey Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür vekili Chunyi ZHENG kimdir? Kaç yaşında? Chunyi ZHENG  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Chunyi ZHENG'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Chunyi ZHENG'in yaşamına dair merak edilenler.

Xiangyang GAO kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

ICBC Turkey Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang GAO kimdir? Kaç yaşında? Xiangyang GAO  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Xiangyang GAO'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Xiangyang GAO'nun hayatına dair merak edilenler.

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

İstanbul’da satılan her 2 yeni konuttan birini yabancılar aldı!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, İstanbul genelinde markalı yeni konut projelerinde satılan her 2 konuttan birisini yabancıların aldığını söyledi.

Yeni KDV düzenlemesiyle ev almak zorlaşıyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, hızla artan inşaat maliyetleriyle birlikte 1 Nisan itibariyle konutta uygulanan yeni KDV düzenlemesinin yüzde 1 den yüzde 8 e yükselmesiyle orta gelir grubunun konuta erişiminin zorlaşacağını söyledi.

BOSS4 Gayrimenkul, İran'da yeni projeleri ile gövde gösterisi yapacak!

Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağıyla kurduğu Boss4Gayrimenkul’ü temsilen B2B Iran & Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu’nda, yeni projeleriyle gövde gösterisi yapacak... 

Türkiye'nin Çin'e ihracatını finansman imkanları artırabilir!

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Gao, "Ticari ve yatırım ilişkilerini destekleyen finansman imkanlarının artırılması Türk yatırımcıların Çin ile ticareti geliştirmesini sağlar." dedi.

ICBC Bank konut kredisi hesaplama 2019!

ICBC Bank Yeni Evim Konut Kredisi ürünü dahilinde %1.19’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. ICBC’den konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

ICBC yeni evim konut kredisi faizleri düştü!

ICBC Bank kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi faiz oranları için indirim uyguladı. Banka bugün itibariyle kampanyalı faiz oranlarını 6 puan düşürdü...

ICBC Bank yeni evim konut kredisi faiz oranları!

ICBC Bank kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi kampanyası için faiz oranlarını yüzde 1.74’e düşürüyor. Yeni Evim Konut Kredisi şartları nelerdir?

ICBC yeni evim konut kredisi faiz indirimi!

ICBC Bank kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi faiz oranlarında indirime gitti. ICBC kampanyalı konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.67’ye düşürdü...

ICBC yeni evim konut kredisi faizleri 2019!

ICBC Bank Yeni Evim Konut Kredisi ürünü dahilinde 120 ay vadeye dek yüzde 1.69 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

ICBC Turkey yeni konut kredisi faiz oranları Haberi

ICBC Turkey yeni konut kredisi faiz oranları

Tekstilbank’ın çoğunluk hisselerini devralarak Türkiye’de faaliyete geçen ilk Çin bankası olan ve 22 Mayıs 2015 tarihinden bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC Turkey, Bireysel Bankacılık alanında özellikle konut kredisi ürününde agresif bir fiyat politikası izleyerek, Mayıs 2015’ten bu yana konut kredisi hacmini yüzde 322 büyüttü.


Türkiye’deki uzun vadeli konut piyasasındaki ihtiyacı göz önünde bulunduran ICBC Turkey ev sahibi olmak isteyenler için, 12 Ağustos tarihi itibariyle konut kredisi fiyatlarında rekabetçi bir kampanyayı daha hayata geçirdi. Kampanya, 24 aya kadar %0,88 diğer tüm vadelerde 0,98% faiz oranı ile dikkat çekiyor.

ICBC Turkey’in kampanyası sadece konut kredisiyle de sınırlı kalmıyor...


ICBC Turkey, konut kredisine ek olarak, gerek sahibi olduğu evi teminat göstererek yüksek tutarlı ihtiyaçlarını finanse etmek isteyen gerekse yeni aldıkları evin küçük tutarlı ihtiyaçlarını...