05 / 05 / 2024

ICCI 2014 etkinliği

ICCI 2014 etkinliği

ICCI 2014-20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, AA' nın Ana Basın Sponsorluğu' nda, 24 - 26 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi' nde gerçekleştirilecek.

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor!

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor. Kahvaltı etkinliği 07 Nisan Cumartesi gunu Saat 11.00'da, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Bahçeşehir Strada'dan Sevgililer Günü etkinliği!

Akzirve Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Bahçeşehir Strada'da 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Sevgililer Günü etkinliği düzenlenecek.

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

SeaPearl Ataköy brunch etkinliği yarın!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy'de denize sıfır brunch etkinliği düzenliyor. Brunch etkinliği yarın saat 11:00'de başlayacak..

Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017 etkinliği mimarları buluşturdu!

‘Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017’ etkinliği, Kaleseramik Merkez Binası, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda kalabalık bir mimar grubunun katılımıyla gerçekleşti.

3. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği yarın başlıyor!

Hilti, 2016 yılında Hilti mağazalarında 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin üçüncüsünü 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği 11 Haziran'da!

Hilti, 2016 yılında Hilti Center’larda 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin ikincisini 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştiriyor.

ICCI 2014 etkinliği Haberi

ICCI 2014 etkinliği

Anadolu Ajansı (AA) Ana Basın Sponsorluğu'nda yapılacak ICCI 2014, enerji alanındaki kamu kurumu, özel şirket ve sivil toplum kuruluşu yetkililerini ve uzmanları bir araya getirecek.


Farklı oturumlarda, enerji sektörü yatırım ortamının iyileştirilmesi, Türkiye enerji piyasasının geleceği ve termik santral teknolojilerinde yerlileşmenin masaya yatırılacağı konferansta, nükleer enerji, elektrik dağıtım hizmetleri, hidroelektrik santraller, yenilenebilir enerji kaynakları ve teknolojileri ile güneş enerjisinden lisanslı ve lisanssız elektrik üretimi konuları tartışılacak.


Enerji alanındaki kurumlar ile derneklerin yöneticilerinin ilgili alanlarda sunumlar gerçekleştirecekleri konferansta, uluslararası konuklar da çeşitli panellere konuşmacı olarak katılacak.


Fuar, konferans ve ikili iş görüşmelerini aynı anda sunarak yeni bir konsept oluşturan ICCI, sektörün en iyi tedarikçilerinin geliştirdiği enerji ve çevre teknolojilerini enerji sektörü ve sanayisi ile buluştururken, ikili iş görüşmeleri sayesinde yeni iş fırsatları ve...