17 / 05 / 2024

ICCI 2014 etkinlik

ICCI 2014 etkinlik

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı öncesinde gerçekleştirilen 2’ nci enerji sektör buluşmasında Konferans Programı açıklandı.

Dap Yapı'dan çocuklara özel etkinlik!

DAP Yapı çocuklara özel bir etkinlik gerçekleştirdi. 2014-2015 yılında ‘Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina satış ofisinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, ‘Afrika’da Safari’ye çıkarken, aileleri de keyifli bir gün geçirdi.

ICCI 2014 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu!

Enerji sektörünün en önemli organizasyonlarından ICCI 2014 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu. Yarışmada Yenilenebilir Enerji Santralleri, Termik Enerji Santralleri ve Verimlilik kategorilerinde 11 ayrı proje büyük ödüle layık görüldü.

Nuh Çimento atık ısı dalında ödül kazandı!

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ( ICCI ) 2014 Enerji Oscar Ödülleri kapsamında enerji santralleri ve verimlilik projeleri kategorilerinde yapılan başvuruların en iyileri onurlandırıldı.

ARKIMEET 2014 etkinliği 19-20 Kasım'da gerçekleşecek!

Arkitera Mimarlık Merkezi’nin mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARKIMEET bu sene, VitrA öncü sponsorluğunda 19-20 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul’da, Four Seasons Bosphorus'ta “Ya Sonra?” temasıyla yapılacak.

Ankara Shopping Fest Etkinlik programı 2014!

Ankara Shopping Fest Etkinlik programı 2014 haberimizin içinde yer alıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan tarihinde Sheraton Otel’de düzenlenen organizasyonla tanıtılmıştı...

Ankara Alışveriş Festivali 01 Eylül 2014 Etkinlik programı!

Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) üçüncüsü 29 Ağustos akşamı renkli gösterilerle başladı. Ankara Alışveriş Festivali 'nin açılı gongunu ünlü sanatçı Demet Akalın çaldı.

Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası 13 Haziran'da başlıyor!

13-15 Haziran tarihleri arası İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Caddebostan etkinlik alanında düzenlenecek olan Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası için geri sayım başladı...

Ankara Alışveriş Festivali 2014 etkinlik takvimi!

Ankara Alışveriş Festivali 2014 etkinlik takvimi haberimizin içinde yer alıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan tarihinde Sheraton Otel’de düzenlenen organizasyonla tanıtılmıştı...

Yurtbay Seramik İstanbul CUP 2014'ün ana sponsoru oldu!

Türkiyede ilk kez İstanbul Caddebostan etkinlik alanında düzenlenecek olan İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Şampiyonası'nın Ana Sponsoru Türkiye' nin önemli markalarından biri konumunda olan Yurtbay Seramik oldu.

ARKIMEET 2014'ün teması "Ya Sonra" oldu!

ARKIMEET 2014, 19-20 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul Four Seasons Hotel The Bosphorus'ta Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından VitrA öncü sponsorluğunda mimarların buluşacağı bir etkinlik olarak düzenleniyor...

ICCI 2014 15 bin 621 ziyaretçiyle rekor kırdı!

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, birbirinden önemli konuklarını ağırladığı 3 günlük maratonun ardından sona erdi.

Enerji dünyası Doosan’ın ICCI’da düzenlediği özel davette buluştu!

Dünya genelinde 43.000 üzerinde çalışanı ve 22,3 milyar USD cirosuyla Güney Kore’nin en büyük 10 şirketinden biri olan, 118 yıllık köklü geçmişi ile Güney Kore’nin en köklü markası Doosan, Türkiye pazarındaki yoğun çalışmalarına ICCI 2014’le başladı.

Fatih Birol: Dünya enerji sinemasında aktörlerin rolleri değişiyor!

ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’ nda konuşan Uluslararası Enerji Ajansı Başekonomisti Fatih Birol, enerji dünyasında rollerin değişmeye başladığını söyledi...

ICCI 2014 etkinlik Haberi

ICCI 2014 etkinlik

2’nci Enerji Sektör Buluşması’na İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Başkanı ve Kale Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ömer Cihad Vardan birer konuşma yaptı.

ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı öncesinde Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen 2’nci Enerji Sektör Buluşması İstanbul Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Sektörel Fuarcılık Genel Müdürü Süleyman Bulak, ICCI 2014 Konferansı Taslak Programı ilan ederek konferansta yer alacak oturumların konu başlıkları ile ilgili kısaca bilgi verdi.

İSO Meclis Başkanı Zeynep Bodur “Sanayi Sektöründe Yaşanan Enerji İle İlgili Sorunlar”, İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ömer Cihad Vardan ise “Enerji Sektöründe Yaşanan Ekonomik Sorunlar” başlıklı birer konuşma yaptı.



AB’ye çağrı: Enerji başlığını müzakereye açın



İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ömer Cihad Vardan toplantıda yaptığı konuşmada iki...