29 / 04 / 2024

içinde özel okul olan konut projeleri

içinde özel okul olan konut projeleri

Tema İstanbul, köklü eğitim kurumlarından Türkiye Eğitim Derneği (TED) ile uzun süredir yürüttüğü görüşmeleri sonuçlandırdı. TED, yapılan işbirliği anlaşması kapsamında, yeni okulunu Tema İstanbul'da kurma kararı aldı.

TED Koleji yeni okul için Tema İstanbul'la anlaştı!

Tema İstanbul, köklü eğitim kurumlarından Türkiye Eğitim Derneği (TED) ile uzun süredir yürüttüğü görüşmeleri sonuçlandırdı. TED, yapılan işbirliği anlaşması kapsamında, yeni okulunu Tema İstanbul'da kurma kararı aldı.

600 bin TL’lik özel okul ücreti şaşırttı, vatandaşa ne yapmalı diye sordu?  

Özel okul ücretleri yasal düzenlemelere rağmen her yıl katlanarak artıyor. Gazeteci Barış Esen, birinci sınıfı için 600 bin TL istenen özel okul ücretiyle bir bakkal hesabı yapıp takipçileriyle paylaştı. Esen “Ne yapmalı” diye sordu.

Özel okul öğretmenlerine uyarı: Yargıtay'dan önemli fazla mesai hükmü!

Özel eğitim sektöründe görev yapan birçok öğretmen için Yargıtay'dan beklenmedik bir karar çıktı. Yüksek Mahkeme, özel okul öğretmenlerinin mesai saatlerinin, okulda geçirilen zaman yerine verilen ders sayısına göre hesaplanması gerektiğini belirtti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Milyonlarca veli bu haberi bekliyordu! Özel okul ücretleri belli oldu!

Özel okul ücretleri 2023 zam oranı için gözler Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e çevrilmişti. Özel okullara yapılan zam 4 Ocak Çarşamba günü Bakan Özer tarafından açıklandı. İşte, 2023 özel okul fiyatları zammı son durum...

Kovid-19'la satılık özel okul sayısı patladı!

Kovid-19 salgınında ekonomik kriz yaşayan özel okul sahipleri çözümü binalarını öğrencileriyle birlikte satmakta buldu. Son bir yıl içinde yaklaşık bin özel okul kapandı, 27 bin öğretmen ve personel işini kaybetti.

Özel okul açmak için '500 metrekarelik bahçe koşulu' getirildi!

Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan mevzuat düzenlemesinde yer alan yeni maddeye göre özel okul açılabilmesi için en az 500 metrekare bahçeye sahip olunması gerekecek...

Beşiktaş'taki Musevi yetimhanesi özel okul olacak! 

Beşitaş'ta bulunan anıtsal yapı niteliğinde tescilli Musevi Yetimhanesi'nin özel okul olması için hazırlan plan değişikliğini koruma kurulu onay verdi. 

Teminat gösteremeyen özel okul açamayacak!

Artık teminat gösteremeyen özel okul açamayacak. Teminat miktarı özel okulun kontenjanına göre değişiklik gösterecek. Teminat olarak gayrimenkul de gösterilebilecek.

Çayırova Devlet Hastanesi'nin temeli yıl içinde atılıyor!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Çamlıca Cami için özel boya kullanılacak!

Bu yıl içinde bitirilmesi hedeflenen Çamlıca Cami’nin inşaatı hızla devam ediyor.Çamlıca Cami için özel boya kullanılacak.

Mektebim Okulları iki yıl içinde 60 yeni okul açacak!

Mektebim, iki yıl içinde 60 yeni okul açacak. Mektebim Okulları Kurucusu Kalko "1.5 milyar TL yatırım yaptık. Bu yıl 2 bin 500 yeni istihdam sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Özel okul olan dershanelere destek yönetmeliği!

Özel okul olan dershanelere destek yönetmeliği ile özel okula dönüşüm taahhüdünde bulunan dershanelere arsa ve bina desteği verilecek..

Mersin ve Yozgat şehir hastaneleri bu yıl içinde açılacak!

Sağlık Bakanı Akdağ, Mersin ve Yozgat şehir hastanelerini bu yıl içinde hizmete açacaklarını belirterek, işin içine özel sektörün dinamizmini katınca bu ortaklığın hızlı ilerlemesinin sağlandığını kaydetti.

524 özel okul kapatıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dün yapılan açıklamada 524 özel okul ve 102 diğer kurum olmak üzere toplam 626 kurum hakkında kapatma işlemi başlatıldığını söyledi. İşte o haber...

içinde özel okul olan konut projeleri Haberi

içinde özel okul olan konut projeleri


TED Koleji, Avrupa yakasındaki ilk koleji için Halkalı Atakent'te hayata geçen Tema İstanbul projesini seçti. 2015-1016 yılında 80 dersliğiyle eğitime başlayacak kolejin 1176 öğrenci kapasitesine sahip olacağım belirten Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, "Tema İstanbul'da en çok önemsediğimiz konulardan biri eğitimdi. Uzun süre, bunu en doğru ve etkin şeküde çözmek için birçok ciddi eğitim kurumuyla görüşmeler yürüttük. Geldiğimiz noktada Türkiye Eğitim Derneği gibi alanında tartışmasız en saygın konuma sahip bir kurumla işbirliği yapmanın gururunu yaşıyoruz"...