29 / 04 / 2024

içkale turizm ve ticaret merkezi

içkale turizm ve ticaret merkezi

İzmit İçkale'nin Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk mahallelerini turizm ve ticaret merkezi yapılıyor. İçkale'de yapılacak olan merkezin koruma imar planı değiştirildi.

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selçuk Karabeyoğlu tarafından kuruldu.

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Fatih'te Cengiz Arslaner tarafından kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Senem Baskın ve Serkan Gül ortaklığında kuruldu.

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Parlak tarafından kuruldu.

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalal Ahmed Aboushamar tarafından kuruldu. 

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Altun tarafından kuruldu.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

Bemenis Turizm Ve Otel İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Bemenis Turizm Ve Otel İşletmeleri Limited Beyoğlu’nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şimşek tarafından kuruldu.

Elia Seyahat Acenteliği Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Elia Seyahat Acenteliği Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Bahçelievler’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Salameh tarafından kuruldu.

Burçkin Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Burçkin Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 236 bin  482 TL sermaye bedeli ile Selahattin Cem Burçkin tarafından kuruldu.

içkale turizm ve ticaret merkezi Haberi

içkale turizm ve ticaret merkezi

İzmit içkale ticaret ve turizme açılıyor. Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk mahallelerini turizm ve ticaret merkezi yapacak olan koruma imar planı değiştirildi 


MECLİSTEN GEÇTİ


Büyükşehir'in geçtiğimiz hafta yapılan meclis toplantısında Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk'taki koruma amaçlı imar planında revizyon yapıldı. Daha önce tarihi bölge olması nedeniyle çivi dahi çakılmayan bölgede yeni plan ile önemli değişikliklere gidildi. 


KADERİ DEĞİŞECEK


Revizyon, İçkale olarak bilmen geniş bir alanın kaderini değiştirecek. Tarihi bölgede yapılacak tescilli ve tescilsiz yapılar; pansiyon, öğrenci yurduna, butik otele, lokantaya, kafeteryaya ye perakende ticari birimler olarak kullanılabilecek. Bölgede hali hazırda 200 tescilli bina bulunuyor. 


KORUYACAĞIZ


Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, 8 bin yıllık geçmişe sahip bu kentin değerlerinin korunarak geleceğe taşınmasında önemli adım atıldığını kaydetti Bölge halkının talebi ile revizyon...