13 / 05 / 2024

içmeler meydanı yenilendi mi

içmeler meydanı yenilendi mi

Tuzla Belediyesi, İçmeler Mahallesi’nde Mustafa Kuru Parkı’nın aktif kullanım alanını büyüttü, yeşil alanlar, çocuk oyun grubu, kuru havuz, tarihi ve modern yapı donanımları ile düzenleyerek Tuzla halkının hizmetine kazandırdı.

Tuzla İçmeler Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi 6059 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile 6060 ada 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 11 parseller ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Belediyesi, İçmeler'de konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 1 adet konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen ayrıntılar...

Tuzla Aydınlı ve İçmeler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı ve İçmeler Mahallesi 1/5000 ve UİP-34790197 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı.

Tuzla İçmeler’deki askeri alanın plan değişikliğine itirazlar kabul edildi!

Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi'nde imara açılan 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alanın planları, itirazlar üzerine yeniden değiştirildi. AVM, otel ve konut imarına açılan askeri alana itirazlardan sonra “park” ve “devlet ormanı” fonksiyonları ilave edildi. 

Sinpaş GYO'nun Marmaris İçmeler'deki 2 arsasının değerleme raporu!

Sinpaş GYO Muğla Marmaris İçmeler'de yer alan 1598 ve 2518 parsellere ait 2 adet arsaya ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı. 

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Korona sonrası konut projeleri değişecek!

Korona etkisiyle inşaat sektöründe de değişimler yaşandı. Konut projelerinde değişmeler olacağını söyleyen uzmanlar, artık home ofislere, bahçeli ve balkonlu evlere talebin artacağını ifade ediyor.

Plaza Cubes ofisleri yenilendi!

Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Sun Plaza'daki lokasyonunda ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı...

Emlak Konut Tuzla İçmeler Parseli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Tuzla İçmeler Parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Şişhane Meydanı düzenlemesi görenleri şaşkına çevirdi!

Şişhane Meydanı’nda bir süredir süren meydan düzenleme çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı, ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Almanya'da konut kiralarındaki artış protesto edildi!

Almanya'da özellikle büyük kentlerde artan konut kiraları protesto edildi. Birçok örgütün çağrısıyla başkent Berlin'de gerçekleştirilen gösteride binlerce kişi Alexander Meydanı'ndan Karl-Marx-Allee Caddesi ve Warschauer Caddesi üzerinden Kreuzberg semtine yürüdü.

Osmangazi Meydanı için 143 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın senelerdir ihtiyaç duyduğu ve merakla beklediği Osmangazi Meydanı projesini kamuoyuna tanıttı.

içmeler meydanı yenilendi mi Haberi

içmeler meydanı yenilendi mi


Tuzla Belediyesi İçmeler Meydan Düzenleme Projesi, törenle hizmete açıldı. Açılışa Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Akar, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Tuzla'nın Yaşam Kalitesini Yükseltiyoruz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Eğitim Kenti Tuzla ve Denizle Anılan Tuzla vizyonunda Tuzla'nın yaşam kalitesini arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Yaşam ve çalışma alanlarını ayırdıklarını belirten Başkan Yazıcı, "2009 itibariyle yerleşim bölgeleriyle, çalışma ve yaşam alanlarını ayıracağımızı söyleyerek yola çıkmıştık. Yaşam alanlarıyla çalışma alanlarını ayırmak ve yaşam standartlarını ve...