28 / 04 / 2024

İcra dosyaları son durum

İcra dosyaları son durum

Adalet Bakanlığı’nın verileri, Türkiye genelinde giderek daha da fazlalaşan ekonomik krizi bir kez daha ortaya çıkardı. 

İcra dosyaları pandemide arttı!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, 1 Ocak- 14 Mayıs tarihleri arasında icra ve iflas dairelerine toplam 2 milyon 754 bin 926 yeni dosya geldiğini belirtti. Bulut, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İcra dosyaları 22 milyonu aştı!

CHP Meclis Grubu'nun hazırladığı rapora göre, icra dairelerinde derdest bulunan dosya sayısı bir sene öncesine göre 1 milyon 552 bin 840 adet artarak 22 milyon 248 bin 239'a yükseldi.

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'ndeki son durumu paylaştı. İşte dev projede son durum...

İnşaat maliyet artışı frenlendi! Konut fiyatları düşecek mi? Son dakika! 

Son aylarda inşaat maliyet artışının frenlendiğine dikkat çeken Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, bunda denetimlerin etkisi olduğunu söyledi. Denetim olmasa artışların yüzde 100’e ulaşabileceğinin altını çizen Yedikardeş, ev fiyatlarının düşmeyeceğini vurguladı. 

Sözleşmeliye kadroda son dakika! Sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek? Kimleri kapsayacak? İşte masadaki formüller! 

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika detayları gelmeye devam ediyor. Bu yılki gündemde yer alan taşerona kadro, EYT, mevsimlik ve geçici işçi dosyaları bir bir çözülüyor. Peki sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek? Kimleri kapsayacak? İşte masadaki formüller! 

İcra dosyalarıyla ilgili veriler TBMM'de!

İcra dosyalarıyla ilgili veriler TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Vodafone, Gaziantep'e son 5 yılda 36 milyon liralık yatırım yaptı!

Vodafone, "Dijital Dönüşüm Hareketi" kapsamında son 5 yılda Gaziantep'te 36 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy Gaziantep'teki yatırımları anlattı.

Cafer Kara inşaat sektörünün son durumunu ve geleceğini değerlendirdi!

İnşaat sektörünün son durumunu ve geleceğini değerlendiren Çukurova Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaatın yol haritasının kentsel dönüşüm, sürdürülebilirlik ve inovasyon olması gerektiğini ifade etti.

İcra siteleri yeni iş kapısı oldu!

İcra dosyaları sayısındaki patlama sanal alemde yeni girişimcilere kapı açtı. Son yıllarda birbiri ardına açılan icra siteleri, icra müdürlükleri ve vergi dairelerinin açık artırma, ihale ve pazarlık usulüyle yaptığı satışların duyurusunu gerçekleştiriyor

Avrupa Konutları TEM'de son 210 konut! 185 bin 700 TL'ye!

Avrupa Konutları TEM'de 3 bin 100 adet konuttan satışı süren son 210 konut kaldı...

Beypalas'ta 105 bin TL'ye! Hemen teslim son 20 konut!

200 ev ofisten meydana gelen Beypalas'ta son 20 konutun satışı devam ediyor

Yılın son 7 kampanyası!

Emlakta Aralık kampanyaları, projelerde kalan son dairelerin satışına odaklandı

Son 10 yılın en görkemli 10 mimari yapısı seçildi!

Mimar  ve sanatçılardan oluşan bir kurul, İngiliz Guardian Gazetesi için son 10 yılın en görkemli binalarını seçti

İstanbul'da son 7 yılda 3 bin 979 derslik hizmete sunuldu

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu İstanbul'da son 7 yılda bağışçıların da katkılarıyla 23 bin 979 dersliğin hizmete sunulduğunu belirtti

Sarıyer Park'ta 100 bin TL indirim! Son 6 konut!

Sarıyer Park'ta 100 bin TL indirimli son 6 konutun satışı devam ediyor

İcra dosyaları son durum Haberi

İcra dosyaları son durum

Adalet Bakanlığı’nın verileri, Türkiye genelinde giderek daha da fazlalaşan ekonomik krizi bir kez daha ortaya çıkardı. BirGün Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2020'de icra ve iflas dairelerine gelen dosya sayısının 30 milyon 384 bin olduğu belirtildi. 2020'deki icra ve iflas dosyalarının 2 milyon 319 bini sonuçlandırılırken 4 milyon 282 bin dosyanın işlemi kapatıldı. 

Adalet Bakanlığı tarafından 2020'ye ilişkin açıklanan adli istatistikler, Adliyelerin milyonlarca icra ve iflas dosyasıyla dolduğunu gözler önüne serdi. 2019'da icra ve iflas dairelerine 9 milyon 825 bin 927 dosya gelirken 2020'de gelen dosya sayısı 6 milyon 739 bin 856 oldu. 

Adalet Bakanlığı, icra ve iflas dairelerindeki dosyaların coğrafi bölgelere göre dağılımını da aktardı. Marmara Bölgesi, 13 milyon 578 bin icra ve iflas dosyası ile ilk sıraya yerleşirken; Ege,...