08 / 05 / 2024

icra kağıdına itiraz edilir mi

icra kağıdına itiraz edilir mi

Bir kişinin borcunu ödeyememesi halinde alacaklının icra Memurluğuna başvurmasıyla birlikte memurluk tarafından borçlu kimsenin evine icra kağıdı gönderiliyor.Peki evime icra kağıdı geldi ne yapmalıyım?

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Kiracı ev sahibi, ev sahibi kiracı oldu! Ev almak isteyenler yurt dışına kaçtı!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kiracının ev sahibi, ev sahibinin kiracı olduğunu söyleyerek, ev almak isteyenlerin yurt dışına kaçtığını belirtti.

Kiracılara tahliye şoku: Kira bedeliniz bu rakamdan düşükse itiraz edemiyorsunuz! Mahkeme karar verdi!

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son örnek Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan kiracı Tuğra Köklen oldu. Kira bedeli düşük olan Köklen, tahliye kararına itiraz edemedi. İşte ayrıntılar...

A101'den tuvalet kağıdına dev indirim: 8'li tuvalet kağıdı 39 TL'ye, 12'li tuvalet kağıdı 59 TL'ye düştü

Bomba bir indirim haberi, tuvalet kağıtları için geldi. Birçok tuvalet kağıdının satış fiyatları şimdi rekor düşüş yaşadı. Bu indirim fırsatlarından yararlanmak isteyenler hızlı davranmalı...

ŞOK’ta okul şenliği başladı! Kırtasiye seti 29,95 TL, yapışkanlı not kağıdı seti 29,95 TL, resim defteri 19,95 TL...

Velilerin ve öğrencilerin okul hazırlığına destek olmak isteyen ŞOK, pek çok kırtasiye malzemelerine indirim yaptı. Bu doğrultuda, kırtasiye seti 29,95 TL’ye, yapışkanlı not kağıdı seti 29,95 TL’ye, resim defteri 19,95 TL’ye düştü. İşte 23 Ağustos Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta Solo tuvalet kağıdı 164 TL’ye, Solo kağıt havlu 109 TL’ye, pas ve kireç çözücü 29,95 TL’ye düştü!

Artan gıda fiyatlarına rağmen indirimlerine devam eden ŞOK, yine müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam etti. Bu doğrultuda, Solo tuvalet kağıdı 164 TL’ye, Solo kağıt havlu 109 TL’ye, pas ve kireç çözücü 29,95 TL’ye düştü. İşte 11 Ağustos Cuma ŞOK fiyat listesi...

Bu indirim unutulmayacak! Migros'ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

Pandemiden sonra bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de meydana gelen zamlı dönemlerin ardından indirim haberleri art arda gelmeye başladı. İndirime uğrayan ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. İşte Migros'un uyguladığı indirimin detayları.

O marketten 40'lı tuvalet kağıdında görülmemiş kampanya! Bitmeden hemen yetişin

Tuvalet kağıdına çılgın indirim Tarım Kredi Market'ten yapıldı. Tuvalet kağıdında uygulanan tarife ile fiyatını aşağılara çekti. İşte tuvalet kağıdında dip fiyat kampanyası uygulayan o market ve indirimin ayrıntıları.

Carrefour'dan tuvalet kağıdına çılgın indirim! Bu fiyatı gören gözlerine inanamadı

Pandemi döneminden beri bir çok ürüne zam gelmeye devam ediyor. Bu ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. Tuvalet kağıdında arka arkaya gelen zamların neticesinde müjdeli haber Carrefour'dan geldi. Tuvalet kağıdının satış fiyatını 44 TL'ye kadar düşürdü. İşte merak edilen tüm detaylar.

Migros Mayıs ayını yine kampanya ile bitiriyor! 12'li tuvalet kağıdı 43 TL'ye düştü 

Tuvalet kağıtlarında uygulanan arka arkaya zamlardan sonra bomba indirim Migros'tan geldi. Tuvalet kağıdına gelen indirime rağbet hayli büyük oldu. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Migros'un indirimi herkesi mutlu edecek! Tuvalet kağıdı 24 TL'ye düştü

Tuvalet kağıdında herkesi mutlu eden indirim Migros'tan geldi. Tuvalet kağıdına arka arkaya gelen zamlardan sonra satış fiyatı 24 TL'ye düştü. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Bim'de tuvalet kağıdı 32 TL' ye, kağıt havlu 37.50 TL'ye düştü! 16 Mayıs kataloğu gündem oldu

Tuvalet kağıdına gelen peş peşe zamların akabinden Bim'den herkesi şaşırtan bir indirim haberi geldi. 16 Mayıs Salı günü itibari ile satışa sunulacak Familia tuvalet kağıdı 32 TL' ye, Familia kağıt havlu 37.50 TL'ye düştü.

Carrefour'da tuvalet kağıdı fiyatları dip yaptı!  Tuvalet Kağıdı fiyatları 24 TL'ye düştü

Carrefour'un indirimleri yeniden gündeme geldi. teknoloji ürünlerinden sonra tuvalet kağıtlarına da indirim yapan Carrefour'da Tuvalet kağıdının satış fiyatı 24 TL'ye kadar düştü Kampanyanın detayları haberimizde.

icra kağıdına itiraz edilir mi Haberi

icra kağıdına itiraz edilir mi

Evime icra kağıdı geldi ne yapmalıyım?

Alacaklı borcunun tahsili için öncelikle İcra Memurluğuna başvuru yapıyor.Yapılan başvuru dikkate alınarak borçlu kişiye borcun tahsili için için tebligat gönderiyor. Tebligat dikkate alınıp İcra dairesine 7 gün içinde  itiraz edilebiliyor.Borcun belirtilen süre içinde ödenmesi durumunda dosya kapanabiliyor.


Alacaklının tebligatı dikkate almayıp borcunu ödememesi durumunda haciz işlemi uygulamasına geçiliyor.Haciz memuru eve gelip hacizi kendi yapabildiği gibi haczi görev verdiği katipler de gerçekleştirebiliyor.


Haciz memuru eve geldiğinde haciz yapılacak evdeki kişi evde yoksa haciz gıyabında yapılabiliyor.Haczi yapılamayacak eşyalar İcra ve İflas Kanunun da şu şekilde belirlenmiştir:


Devlet malları ile mahsus kanunlarında haczi caiz olmadığı gösterilen mallar,Borçlunun zatı ve mesleki için lüzumlu elbise ve eşyasiyle borçlu ve ailesine lüzumu olan yatak takımları ve ibadete mahsus kitap ve eşyası,Vazgeçilmesi kabil olmıyan...