30 / 04 / 2024

İcradan mal almak

İcradan mal almak

ocak-haziranda icradan satılan konut satışı gecen yılın aynı dönemine göre yüzde 40 arttı. Bu yükselişi normal bulan sektör temsilcileri, bu durumun piyasada nakit para olmamasından kaynaklandığını belirtiyor.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Kredi faizleri yüzde 50’ye dayandı, mal alımında vade farkı patladı!

Türkiye’de reel faiz oranları yüzde 50’lere dayanırken, banka kredisi bulamayan iş dünyası, fabrikasına mal almak için toptancıların yüzde 40’ları aşan vade farkına razı olmak zorunda kalıyor.

Asgari ücretliler 75 metrekarelik bir ev almak için kaç ay çalışmalı? Ev alacaklar dikkat!

Bir asgari ücretli çalışanın 75 metrekarelik bir ev almak için kaç ay çalışmadı gerektiği merak ediliyor. Peki asgari ücretli bir çalışan 75 metrekarelik bir ev almak için kaç ay çalışmalı? Asgari ücretli çalışanın bir ev alması için gerekli süre son 13 senede nasıl değişti? İşte ayrıntılar...

Altında büyük tufanın tarihini açıklayan İslam Memiş bombayı patlattı: Elindekini kaptıran ayazda kalır

FED'in faiz kararları sonrası yükselen dolar karşısında baskılanan altın fiyatlarında sular ısınıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, Altında büyük tufanın tarihini açıklayarak bombayı patlattı. 'Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Ucuza mal almak yok' dedi.

Evde Ramazan pidesi yapmak kaç TL'ye mal oluyor? İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi..

Ramazan Pidesini fırından almak yerine evde yapmayı düşünen kişiler için pide malzemelerinin fiyat listesini derledik. Peki evde pide yapmak kaç TL'ye mal oluyor? Pide malzemeleri neler? Evde pide nasıl yapılır? İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kapalı Maraş'ta Taşınmaz Mal Komisyonu’na 344 başvuru!

KKTC tarafından yapılan “Burada mal, mülk sahibi Rumlar gelsin, mallarını kendilerine iade edebiliriz” çağrısı yanıt aldı. Rumlar, Maraş’taki mülklerini almak amacıyla başvurularını yapmaya başladı. Taşınmaz Mal Komisyonu’na bugüne kadar 344 adet başvuruda bulunuldu.

Rusya'da ipotekli konut almak için yapılan anlaşmalı evlilikler rekor kırdı!

Rusya Noterler Odası, pandeminin gölgesinde geçen 2020'de anlaşmalı evlilik yapanların sayısının bir önceki yıla kıyasla yüzde 26 arttığını belirtti. Ülkede en çok ipotekle konut almayı planlayan çiftler anlaşmalı evlilik yapıyor.

Ucuza ev sahibi olmak isteyenler için fırsat!

Piyasanın altında fiyatlarla satışa çıkarılan icralık evlere talep yağıyor. Peki krediyle icradan ev alınır mı? İcradan ev almak mantıklı mı? İşte tüm merak edilenler...

İcradan ev almak riskli mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'İcradan satılık bir daire almak istiyorum. Alacağım dairenin özelliklerini, varsa borcunu falan bilmek istedim. Bunu nasıl bilebilirim? Bunu almamda bir risk var mıdır?' sorusunu yanıtladı.

Bu fırsat kaçmaz! İcradan ucuza satılık evler!

İcradan ev almak eskisinden daha da kolaylaştı. İcradan satılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller alıcılara ucuz fiyatlarla satılıyor...

Krediyle ev almak yerine 350 TL'ye kendi evini inşa etti!

Krediyle ev almak yerine kendi evini inşa etti. Kira vermek istemeyen Michelle, hayatında radikal bir karar aldı. Sadece 350 TL'ye mal ettiği evini görenler hayretler içinde kaldı.

Emlakçı alım satım komisyonu 2017!

Taşınmaz mal almak ya da satmak isteyen kimseler, bu işlemi emlakçı ile yapmaları halinde emlakçıya komisyon ödüyor. İşte emlakçı alım satım komisyonu 2017..

İcradan mal almak Haberi

İcradan mal almak


İcradan satılık ilanlarında ve ipotekli konut satışında patlama yaşanıyor. Interpress'in yılın ilk ayında iki binden fazla gazete ve dergilerde çıkan icradan satılık ilanlarından derlediği araştırmaya göre Ocak-Haziran 2014 arasında 26 bin 889 adet icradan satılık menkul. gayrimenkul ve taşıt ilanı verildi. 13u rakam 2013 ilk ayına göre yüzde -10 daha fazla. 

Yılbaşından bu yana yazılı basında yayınlanan "İcradan satılık' ilanlarının 16 bin 345'ini arsa, bina, dükkân ve daire başta olmak üzere gayrimenkul ilanları olduğu dikkat çekti. İcradan satılık ilanlarının 9 bin 253'ii farklı türlerdeki motorlu taşıtlardan oluşurken, bin 29l inin çeşitli makine, elektronik alet ve ofis ile ev mobilyasını içeren menkul mallar olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar, bu tablonun özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) borçluluğu hakkında da fikir verdiğini...