04 / 05 / 2024

İDA Seramik bahçe ürünleri

İDA Seramik bahçe ürünleri

Seramik sektörüne yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, doğanın dokularını yansıtan seramik karolarıyla, balkon, teras ve bahçelere yeni hava getiriyor...

Mopaş Bahçe Evler Çayırova'da 4 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Perakende sektöründe 21 yıllık tecrübeye sahip olan MOPAŞ, tarafından Kocaeli Çayırova'da inşa edilen Mopaş Bahçe Evler Çayırova projesinde 4 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adaylarının kaçıramayacağı kadroları sizler için derledik.

Dekar Kıyıbahçe basın toplantısı 12 Haziran'da!

Dekar Yapı, Yapı Kredi iş birliği ile Çekmeköy - Ömerli’de, Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan finans modeli ile hayata geçireceği yeni projesi Dekar Kıyıbahçe’yi 12 Haziran'da tanıtıyor...

Bahçeşehir Royal Ayrancılar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Şehru İnşaat, İzmir Torbalı’da Bahçeşehir Royal’le 44 bin metrekarelik alanda modern bir yaşam alanı hayata geçiriyor. 

Saklı Bahçe Bornova'da 325 bin TL'ye 1+1! Yeni proje!

Ramsa tarafından hayata geçirilen Saklı Bahçe Bornova'da toplam 76 daireye yer veriliyor. Projede fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor..

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

Bahçeşehir Okulları yurtdışında da kampüs açacak!

Başta ABD ve Kazakistan olmak üzere farklı ülkelerde K12 seviyesinde okullar açmayı da planladıklarını söyleyen Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel "Kaliteli eğitimimizi bir Türk markası olarak global seviyeye taşımayı amaçlıyoruz" diye konuşuyor.

Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da!

Akzirve Gayrimekul tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilecek 2 bin 600 bağımsız birim olan Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da gerçekleşecek.

Bahçeşehir Okulları 81. kampüsünü Samsun'da açtı!

Bahçeşehir Okulları’nın Samsun’daki ikinci kampüsü olan “19 Mayıs Kampüsü”nün açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Meclisimize gelip inceleme yapan yabancı devlet adamları da keşke daha önce gelseymişiz söylemlerinde bulundular.

Bahçeşehir Okulları Çorum'da açıldı!

Çorum'un Akkent Mahallesi Burunçiftlik Kavşağı'nda inşaa edilen Bahçeşehir Okulları Çorum Kapüsü'nün açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine eğitimciler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Referans Bahçeşehir Kiler GYO satışları 12 Nisan'da başlıyor!

Referans Bahçeşehir Kiler GYO satışları 12 Nisan'da başlayacak. Kiptaş ve Kiler GYO işbirliğiyle yükselen Referans Bahçeşehir projesinde 465 konut ve 34 dükkan yer alıyor...

Antalya OSB, EXPO 2016 Antalya'da 500 metrekarelik bahçe oluşturacak!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), EXPO 2016 Antalya'da 500 metrekarelik kurumsal bir bahçe oluşturmak için hazırlıklara başladı.

Bahçeşehir Üniversitesi gayrimenkul eğitim programı 2 Nisan'da başlıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi ve Gayrimenkul Hukuku Derneği’nin işbirliği içerisinde; hızla gelişmekte olan gayrimenkul sektörünün tüm aktörlerinin ihtiyacı olacak olan “Gayrimenkul” Eğitim programı 2 Nisan'da başlıyor.

İDA Seramik bahçe ürünleri Haberi

İDA Seramik bahçe ürünleri


Balkon, teras ve bahçelerinde baharın heyecanını hissetmek isteyen kullanıcılar için özel koleksiyonlar tasarlayan İDA Seramik; Irmak, Çakıltaşı, Palermo ve Albero serileriyle dış mekânlara her mevsim canlılık kazandırıyor. 


İDA Seramik, dış mekanlar için ürettiği doğal görünümlü ve dayanıklı koleksiyonlarıyla, tüketicilerin hayallerindeki mekanları keşfetmelerini sağlarken, baharın coşkusu ve sıcaklığını evlere taşıyor.  Güneşin doya doya yaşandığı bahçe ve teraslara şık bir hava getiren Irmak, deniz kenarını anımsatan Çakıltaşı, nostaljik sokakları çağrıştıran Palermo ve ahşap dokusundan vazgeçemeyen kullanıcılar için Albero serilerini sunan İDA Seramik, kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarıyla estetik çözümler üretiyor. 


Albero serisi, doğal ahşap görünümlü meşe, maple ve walnut seçeneklerini 15x60 cm ebatlarında, Irmak serisi, bej, gri ve yeşil renkli karolarını 30x60 cm ebatlarında, Çakıltaşı serisi, doğal taş ve kumun buluştuğu karolarını 45x45 cm...