10 / 05 / 2024

İda Seramik çözümleri

İda Seramik çözümleri

Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarıyla sektöre yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, doğal taş görünümlü Lego Serisi ile, iç-dış mekânlar için estetik çözümler sunuyor...

Sinpaş Koru Aura'da bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade!

Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen Koru Aura projesinde bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Koru Aura'da 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan ve 232 adet konutun yer aldığı Metro Life 4 blok şeklinde yükseliyor.

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Kuruldu!

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Tuzla’da 10.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Calayır tarafından kuruldu.

1939'da Karadeniz Çatalağzı limanı 12 milyon liraya mal olacakmış!

Karadeniz'de inşa edilmesi planlanan Çatalağzı limanı için 12 milyon lira harcanmış. 1939'da Söz konusu proje için İngiliz Kredisi temin edilmiş...

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Arıes Global Enerji Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Arıes Global Enerji Çözümleri Limited Şirketi İçerenköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sajan Steaphen tarafından kuruldu.

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kırbaş tarafından kuruldu.

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Bakırköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile İlgin Eray tarafından kuruldu.

İda Seramik çözümleri Haberi

İda Seramik çözümleri

Yenilikçi tasarımları ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin hayallerindeki mekânları keşfetmelerini sağlayan İDA Seramik, dengeli renk tonlarına sahip doğal taş görünümlü Lego serisini, tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuyor. 


İDA Seramik’in bej ve gri renkleriyle ürettiği Lego serisi, birbirine geçme kalıbı sayesinde özellikle dış mekânlara uzun ömürlü ve doğal görünümlü çözümler kazandırıyor. 30x60 cm ebadında sunulan seramik karolarıyla Lego serisi, doğal taşın güzelliğini, iç-dış mekânlara yansıtıyor. 


İDA Seramik, son yıllarda satış ağını genişleterek, birçok bölgede tüketicilerin bilinçli tercihi haline geliyor. İDA Seramik’in bu başarısının altında, evini yenilerken akılcı bir seçim yapmak isteyen tüketicileri en iyi anlayan marka olması yatıyor. Dekorasyon trendlerini yakından izleyen tasarım ekibiyle, portföyünü sürekli güncel tutarak yeni ürünlerini pazara başarıyla sunan bir marka olan İDA Seramik, rakiplerine göre çok daha...