18 / 05 / 2024

ida seramik showroom

ida seramik showroom

Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik estetik çözümleriyle seramik sektörüne yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik’in, İzmir’de daha iyi hizmet sunmak amacıyla yenilenen showroom’u törenle hizmete açıldı...

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Türkiye’nin en büyük seramik showroomu hizmete açıldı!

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü açtı.

Çakmak Yapı A.Ş. Showroom 1 Haziran'da açılıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye'deki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom İkitelli'de açılıyor. Bin 600 metrekarelik alana sahip showroom 1 Haziran'da hizmete girecek.

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

NG Kütahya Seramik Bakırköy'de showroom açtı!

NG Kütahya Seramik, yurt içindeki showroomlarına bir yenisini daha ekledi. Bakırköy sahil bölgesinin ilk ve tek seramik showroomu görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Yurtbay Seramik, Antalya’daconcept mağazasını açıyor!

Antalya'nın ilk concept mağazası olma özelliğini taşıyacak olan showroom, 1.100 metrekare alanda, 3 katlı mağazası ile Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımlarına yer verecek.

Fantasia Seramik showroom’unu yeniledi!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ürün ve koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturan Fantasia Seramik, showroom’unu yeniledi. Showroom’un zemin katında havuz etrafı deck uygulama, modern ve klasik vitrifiyeler, ve seramik çeşitleri bulunuyor.

NG Kütahya Seramik’in 190. Mağazası Safranbolu’da hizmete açıldı!

NG Kütahya Seramik’in her beğeni ve zevke hitap eden en yeni koleksiyonlarının yer aldığı 1000 metrekare büyüklüğündeki mağaza, Batı Karadeniz Bölgesi’nin en büyük seramik showroom’u olma özelliğini taşıyor.

NG Kütahya Seramik Erzurum'un en büyük seramik showroom'unu açtı!

NG Kütahya Seramik Erzurum'un en büyük seramik showroom'unu açtı. Ziyaretçilerin Kadıoğlu İnşaat’ın uzman ekibinden her konuda ayrıntılı bilgi alabildiği showroom’da, NG Kütahya Seramik’in seramik sektörüne yön veren tasarımları sizleri bekliyor.

NG Kütahya Seramik, 187. mağazasını Ordu'da açtı!

NG Kütahya Seramik'in 187. mağazası olan showroom aynı zamanda Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ikinci seramik mağazası olma özelliğini taşıyor. Üç katlı mağazada NG Kütahya Seramik’in 2014 kreasyonları ve ödüllü tasarımları sergileniyor...

NG Kütahya Seramik Kayseri'de açılıyor!

NG Kütahya Seramik’in Kayseri’deki iş ortağı Kaşıkçı Yapı 16 Mayıs Cuma günü Kayseri’nin en büyük seramik Showroom’unu açıyor. NG Kütahya Seramik’in 2014 yılının en yeni tasarımları Kayseri’de açılacak showroom’da tüketicilerle buluşacak...

Eskişehir’in en büyük seramik showroom’u hizmete açıldı!

Gökay Seramik, Eskişehir’in en büyük seramik showroom’unun kapılarını 18 Nisan Cuma günü NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın katılımıyla açtı.

ida seramik showroom Haberi

ida seramik showroom

Türk seramik sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu çatısı altında faaliyet gösteren İDA Seramik’in, İzmir’deki iş ortağı Paçacı İnşaat ile birlikte yenilediği showroom’un açılışı, 12 Haziran Çarşamba günü törenle yapıldı. Açılışa, Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz ve Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan ile Paçacı İnşaat’ın sahibi Celil Paçacı’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.   


Yeni showroom ile ilgili açıklamada bulunan İhsan Karagöz, İzmir’de 3 yıldır İDA Seramik’in bayiliğini yapan Celil Paçacı’nın, satışlarını her geçen yıl artırarak bölgesinde söz sahibi bir firma olduğunu belirterek, “İzmir Bornova gibi önemli bir konumda hizmet veren 450 metrekarelik showroom, nihai tüketici ve profesyonellere daha iyi hizmet sunmak amacıyla yenilendi. Yenilikçi, yaratıcı...