17 / 05 / 2024

İdeal Kentler Zirvesi son durum

İdeal Kentler Zirvesi son durum

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, ASİAD’ın yeni seçilen Yönetim Kurulu’nu kabulünde, ASİAD tarafından düzenlenecek “İdeal Kentler Zirvesi”ne memnuniyetle katkı vereceklerini söyledi.

Antalya, marka olarak yönetilmeli!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile GYODER'in ortaklığında gerçekleştirilen Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'nın Sonuç Bildirgesi açıklandı. 

1 milyon 400 bin konutla yeni rekor kırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile Gelişen Kentler Zirvesi başladı.

Antalya’da 11 mega proje inşa ediliyor!

Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'da konuşan GYODER Başkanı  Yetgin, Bugün Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega proje inşa ediliyor. " dedi. 

Gayrimenkul sektörü Antalya'da buluşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile 13-14 Aralık tarihlerinde ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ düzenlenecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 13-14 Aralık'ta Antalya'da!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 9’uncusu 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak.

9. Gelişen Kentler Zirvesi Antalya 13-14 Aralık'ta!

GYODER tarafından düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi'nin 9'nuncusu Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 13-14 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gelişen Kentler Zirvesi-Erzurum'un Sonuç Bildirgesi'ni yayınlandı!

GYODER öncülüğünde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Gelişen Kentler Zirvesi-Erzurum'un Sonuç Bildirgesi yayınlandı.

GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açıyor!

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, 4 Ekim'de 8'ncisi düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi ile GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açmış olacak. 

Erzurum'da 61 bin yeni konuta ihtiyaç var!

GYODER ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi ortaklığında düzenlenen 8. Gelişen Kentler Zirvesi Erzurum'da gerçekleştirildi.

Adnan Polat: Bir hapşırıkta yıkılacak binalarımız var!

8'ncisi Erzurum'da gerçekleşen Gelişen Kentler Zirvesi'ne Erzurumlu iş adamı Adnan Polat da katıldı. Polat zirvede yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüme de değindi. Polat, "Kentsel dönüşüm yasasına düzenleme yapılmalı" dedi.

8. Gelişen Kentler Zirvesi Erzurum'da yapıldı!

GYODER ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi ortaklığında hazırlanan 8. Gelişen Kentler Zirvesi, Erzurum'da gerçekleştirildi.

Erzurum Gelişen Kentler Zirvesi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ve 8’incisini 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştireceği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ için geri sayım başladı.

GYODER, Erzurum'u mercek altına alacak!

GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 8‘incisi, 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Erzurum’da gerçekleştirilecek.

İdeal Kentler Zirvesi son durum Haberi

İdeal Kentler Zirvesi son durum


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, enerji yatırımları ve kalkınmayı çevre ile bir arada düşündüklerini; enerji verimliliğini destekleyen yeşil binalar, ekolojik kentler gibi konulara büyük önem verdiklerini ifade ederek, Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nce (ASİAD) düzenlenecek “İdeal Kentler Zirvesi”ne her türlü katkıyı vereceklerini bildirdi.


Bakan Yıldız, ASİAD’ın yeni seçilen 14. dönem Yönetim Kurulu’nu makamında kabul etti. Görüşmede, kent estetiği ve şehirlerdeki akıllı şebekelere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. ASİAD Başkanı Eda Ersoy, ülke genelinde ideal kentlerin nasıl olması gerektiğine ilişkin Ankara’da düzenleyecekleri İdeal Kentler Zirvesine Bakan Yıldız’ı davet etti ve katkılarını beklediklerini ifade etti. Ersoy, Zirve hakkında bilgi verirken, “Bu anlamda kentlerimize ve kentlilerimize büyük iş düşüyor. Özellikle yerel yönetimlerin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın birçok faaliyeti var, birçok...