02 / 05 / 2024

Ideal Standard armatür

Ideal Standard armatür

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Türkiye’nin her bölgesinde açtığı yeni satış noktaları ile büyümesine devam ediyor. Ideal Standard, Ankara’da 5 Türkiye’de 69 satış noktası ile hizmet veriyor.

10 yıllık davada son karar verildi! Lübnanlı aile 3 milyar TL'lik mirasın hak sahibi oldu!

İstanbul İstinye‘de Lübnanlı armatör dedelerinden miras kalan yaklaşık 40 bin metrekare arazi için hukuk savaşı veren Cheeba ve Jaroud aileleri mirasçı olduklarına dair 10 sene önce açtıkları dava sonuçlandı. Lübnanlı aile 3 milyar liralık mirasın hak sahibi oldu.

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Büyükyalı İstanbul'a hansgrohe imzası!

Dünyanın lider armatür firması Hansgrohe SE, 115 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye ve dünyanın en seçkin projelerine imza atmaya devam ediyor.

Sancaktepe Eke Aydos Evleri geliyor! Yeni Proje!

546 adet konut ve 23 adet ticari dükkandan meydana gelen Eke Aydos Evleri, Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Proje, Valfsel Armatür Sanayi A.Ş. imzasını taşıyor..

Ledvance'den profesyoneller için LED armatür serisi!

LED lamba ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, sekiz farklı armatür serisi ile geliyor.

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ü gururla gezdiriyor!

Maslak 1453 projesini görmek isteyen ünlü marka sahiplerinden Mudo'nun patronu Mustafa Taviloğlu, Nusret'in kurucu ortaklarından Mithat Erdem ve ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu, önceki gün projeyi gezerken, onlara Ali Ağaoğlu eşlik etti

İdeal konut yatırımı nasıl yapılmalı?

İdeal konut yatırımı hakkında açıklamalar yapan Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, “Gayrimenkulde gerçek sonuçları alabilmek için asgari 3 yılı göze almak gerektiğini söyledi.

Yıldırım'da 6 mahallenin imar planı onaylandı!

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki 6 mahallenin yeni imar planı onaylandı. Yeni planlarla bölge halkının yaşam standardı artırılacak.

Ideal Standard sessiz gömme rezervuarları ile banyodaki yerini alıyor!

Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı çözümler üretmeye devam ediyor. Geliştirdiği ürünlerle sektöre liderlik eden Ideal Standard, fısıltıdan bile daha az ses şiddetine sahip gömme rezervuarları ile banyolardaki yerini alıyor.

Ideal Standard Connect Air serisine Alman Tasarım Konseyi’nden ödül!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Connect Air serisiyle German Design Award Special 2017’ye layık görüldü.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

Ideal Standard armatür Haberi

Ideal Standard armatür

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Türkiye’nin her bölgesinde açtığı yeni satış noktaları ile büyümesine devam ediyor. Ideal Standard, Ankara’da 5 Türkiye’de 69 satış noktası ile hizmet veriyor.

Müşterilerine rahat ve huzurlu bir alışveriş ortamı sağlamak amacıyla tüm satış noktalarını yenileme operasyonuna devam eden Ideal Standard, Ankara’daki satış noktası Koçak Yapı'nın showroom alanını da yeniledi.

Banyoları, kusursuz tasarımlarla huzurun bulunduğu yaşam alanlarına dönüştüren Ideal Standard, armatürlerden vitrifiye seramik ürünlerine, duş sistemlerinden gömme rezervuar sistemlerine, banyo mobilyasından akrilik ürünlere kadar ideal bir banyo için gerekli tüm donanımları Ankara’da yenilenen satış noktasında tüketicilerle buluşturuyor.

Ankara’nın en gözde yerleşim merkezi Çayyolu’nda yer alan ve 480 metrekarelik teşhir alanına sahip üç katlı Koçak Yapı mağazasında, tüm Ideal Standard ürünleri...