02 / 05 / 2024

Ideal Standard satış noktaları

Ideal Standard satış noktaları

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, yurt içindeki büyümesine devam ediyor. Ideal Standard, Türkiye’deki 71. satış noktası ile Hataylılarla buluştu.

Ideal Standard Ankara’da 5 satış noktasına ulaştı!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Türkiye’nin her bölgesinde açtığı yeni satış noktaları ile büyümesine devam ediyor.

Ideal Standard, Türkiye’de 69 satış noktası ile hizmet veriyor!

Ideal Standard, Türkiye’nin her bölgesinde açtığı yeni satış noktaları ile büyümesine devam ediyor. Ideal Standard, Ankara’da 5 Türkiye’de 69 satış noktası ile hizmet veriyor.

Ideal Standard Türkiye'de 67 satış noktasına ulaştı!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, İstanbul’da açtığı 20. mağazasıyla Türkiye’de toplam 67 satış noktasına ulaştı.

Sinbo SVC-3449 elektrikli süpürgede fiyatlar ne kadar? Nerelerde satılıyor?

Evine, iş yerine veya başka bir yere elektrikli süpürge almak isteyenler için Sinbo, son derece ideal bir elektrikli süpürge piyasaya sundu. Sinbo, son teknolojik özelliklerle donattığını bu elektrikli süpürgeyi çeşitli firmalarda satışa çıkardı.

Öğrenciler için en ideal karne hediyesi Acer Aspire 3 uygun fiyatıyla satışta!

Karneler için geri sayımı başlarken velilerde hediye arayışına başladı. Bu kapsamda tatilinin keyfini çıkarmaya hazırlananlar için Acer Aspire 3 en ideal karne hediyesi olarak dikkat çekiyor.

A101’de Samsung Smart TV fırsatı! Tam 1.500 lira indirimle satılacak! 16 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 8.400 lirayı bulan fiyatlarla satılan Samsung Full HD Smart TV, oturma odaları için ideal boyutta 40 inçlik ekranı ve Full HD görüntü kalitesiyle keyifli bir izleme deneyimi sunuyor. A101 Aldın Aldın Kampanyası kapsamanda Samsung TV’nin satışına 15 Şubat’tan itibaren başlanıyor.

Gayrimenkulde yurt dışı satışları artacak!

Türkiye, gayrimenkulde son yıllarda dünya standardındaki projelerle hızlı bir atılım sürecinde. Ancak yabancı yatırımcılara yapılan satışlar henüz potansiyelin altında kalıyor. 

İdeal Ofis İzmir satış fiyat listesi!

İzmir'de 5 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek ideal Ofis projesinde teslimlerin 2018 yılının sonuna doğru yapılması planlanıyor. Proje Yücesoy Mühendislik imzası taşıyor...

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları!

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. İzmir'de hayata geçirilen İdeal Ofis projesi zemin + 7 kat olarak planlandı...

Ideal Standard sessiz gömme rezervuarları ile banyodaki yerini alıyor!

Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı çözümler üretmeye devam ediyor. Geliştirdiği ürünlerle sektöre liderlik eden Ideal Standard, fısıltıdan bile daha az ses şiddetine sahip gömme rezervuarları ile banyolardaki yerini alıyor.

Ideal Standard Connect Air serisine Alman Tasarım Konseyi’nden ödül!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Connect Air serisiyle German Design Award Special 2017’ye layık görüldü.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

Ideal Standard şimdi de Alanya’da!

Ideal Standard, kişiye özel banyolar için sunduğu yenilikçi tasarımlarını Alanya’daki yeni satış noktası NY Yılmazlar ile tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Ideal Standard, İzmir’de 5. satış noktasını açtı!

200 yıllık köklü geçmişe sahip, lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Ideal Standard, İzmir’de açtığı 5. satış noktasıyla tasarım ve fonksiyonelliği ile ön plana çıkan ürün gamını tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Skyland İstanbul projesinin tercihi Ideal Standard oldu!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde yapılarında yer almaya devam ediyor.

Ideal Standard satış noktaları Haberi

Ideal Standard satış noktaları

Dünya markası Ideal Standard, yurt içindeki satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Ideal Standard, Akdeniz Bölgesi’nin en gözde şehirlerinden Hatay’ın İskenderun ilçesindeki ilk satış noktasıyla Türkiye’de 71 noktaya ulaştı.

Akdeniz’deki önemli bir liman şehri olan İskenderun aynı zamanda Hatay’ın en büyük yerleşim yerlerinden biri. İskenderun’un en önemli ve işlek caddelerinden Fener Caddesi üzerinde yer alan Cese Seramik mağazası 1500 metrekarelik teşhir alanına sahip. Ideal Standard’ın İskenderun’daki ilk satış noktası olan Cese mağazasında;  banyo ve mutfak armatürlerinden vitrifiye seramik ürünlerine, duş sistemlerinden gömme rezervuar sistemlerine, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar tüm ürünler yer alacak.

İnovatif yaklaşımı ve geliştirdiği son teknolojilerle sektörde adından sıkça söz ettiren Ideal Standard, 2016 yılında da tüketicilerin beklentilerine yönelik tasarımlar üretmeye ve sektörün gelişimine katkı sağlayacak yepyeni...