01 / 05 / 2024

İdealist GYO düzeltme

İdealist GYO düzeltme

İdealist GYO, 2017 Yılı 1.Dönem Finansal Rapor Bölümünün ek dipnotunda bulunan portföy sınırlamalarına uyumun kontrolü kısmında düzeltme kaydı yapmıştır.

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Tapu sicili düzeltme davası nedir?

Tapu kayıtlarının eski olması, kadastro ve tapu işlemleri sırasında oluşan hataların giderilmesi tapu sicili düzeltme davası ile giderilir. Bu işlemlerde en yaygın hatalar tapu sahibinin adı, soyadı, anne ve baba adı gibi unsurlar vardır. Peki tapu sicili düzeltme davası nasıl açılır?

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Borsa'da düzeltme mi panik satışı mı? Borsa bu hafta neleri takip edecek?

Bazı uzmanlar borsada bugün kaydedilen düşüşün yeni yatırımcıların panik havasını zincirleme yayması olduğunu belirtirken bazı analistler ise sert yükselişler sonrasında gelen bir düzeltme hareketi olduğu görüşünü diye getirdi.

Arsa payı düzeltme davası dilekçesi 2022!

Arsa payı hatalı ve eksik yazılmış olan kat mülkiyeti veya kat irtifakı sahipleri bir dilekçe ile arsa payı düzeltme davası açabiliyor. İşte arsa payı düzeltme davası dilekçesi 2022...

Tapuda ismim yanlış yazılmış! Tapuda isim düzeltme nasıl yapılır?

Bir gayrimenkul satın alanlar tapu belgelerinde yazan isimlerinin yanlış olduğunu sonradan fark edebiliyor. Peki, tapuda isim düzeltme nasıl yapılır?

Fon yöneticileri kripto para piyasasında düzeltme bekliyor!

Natixis'in anketine katılan ve toplamda 12,3 trilyon dolar yöneten portföy müdürlerinin dörtte üçü 2022'de kripto paralarda düzeltme olmasını beklediğini belirtti. 

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 1 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Düzce ili, Merkez ilçesi, Arapçiftliği Mahallesi, 2177 ada 2 parselde bulunan 3 bin 134 metrekare deponun 10 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı "Ferrero Fındık İthalat  ve İhracat Tic. A.Ş."ye 1 seneliğine kiraya verildi.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi projesinin mevcut değeri KDV dahil 893 milyon 242 bin 80 TL olurken, projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri 3 milyar 788 milyon 404 bin 75 TL olarak belirlendi.

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 875 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Düzce Akçakoca Çiçekpınar Köyü 130 ada 4 parseldeki 18 bin 77 metrekare arsadaki 3.168 metrekare deponun 10 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı "Ferrero Fındık İthalat ve İhracat Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine 875 bin TL+KDV bedelle kiraya verildi.

İdealist GYO'nun güncel esas sözleşmesi yayınlandı!

İdealist GYO şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesi değiştirilmiş olup, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 16 Ağustos 2021 tarihinde  tescil edilmiş, 17.08.2021 tarih ve 10389 sayılı Türkiye Ticaret  Sicil  Gazetesinde ilan edildi.

İdealist GYO düzeltme Haberi

İdealist GYO düzeltme

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2017 Yılı 1.Dönem Finansal Rapor Bölümünün ek dipnotunda bulunan portföy sınırlamalarına uyumun kontrolü kısmında düzeltme kaydı yapmıştır.  



Açıklamalar


Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda 28.04.2017 tarihinde yayınlanan 2017 Yılı 1.Dönem Finansal Rapor Bölümünün ek dipnotunda bulunan portföy sınırlamalarına uyumun kontrolü kısmında düzeltme kaydı yaplımış olup, ekte sunulmuştur.

Saygılarımızla



Dosya için