02 / 05 / 2024

IDEAS Master programı

IDEAS Master programı

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan Güvenç Özel, “Türkiye’de de çalışmalarımız var. İzmir Çeşme’de projeler üretiyoruz. Yazlık bir konut için duvarları 2.5 santimetreye düşürmeye çalışıyorum” dedi.

Düzce'nin bulvarları birleşiyor!

Düzce Belediyesi’nin çevre yolları ulaşım master programı çerçevesinde bulvarları birleştiriliyor. Son olarak Rasim Betir Paşa Bulvarı, Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı’na bağlandı. Bunun için bir süredir Rasim Betir Paşa Bulvar yolu üzerindeki kamulaştırma çalışmaları tamamlandı ve yol asfaltlandı.

GYODER Akademi, MBA in Real Estate'nin ilk mezunlarını verdi!

GYODER Akademi’nin 2 yıl önce Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği "MBA in Real Estate" master programı ilk mezunlarını verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi turizm eğitim programı ile sertifika veriyor!

Erciyes Master Planı ile bir turizm kenti haline gelecek olan Kayseri, turizme hazırlıksız yakalanmayacak. Büyükşehir Belediyesi'nce Kapalıçarşı esnafına yönelik başlatılan eğitim programı sona erdi ve esnaflara sertifika verildi.

Kayseri'nin turizme hazırlanması için eğitim programı başlatıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Erciyes Master Planı ile yakın zamanda bir turizm kenti haline gelecek olan Kayseri'nin turizme hazırlanması için eğitim programı başlatıldı.

İdris Güllüce'nin 13 Kasım programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre Şehircilik Bakanı İdris Güllüce' nin 13 Kasım programı yayınlandı. İşte İdris Güllüce'nin 13 Kasım programı...

İzmir'in Çamur Yönetimi Master Planı hazır!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, arıtma çamurlarının çevreye zarar vermeden toplanmasını ve geri kazanımını sağlayabilmek için " Çamur Yönetimi Master Planı " çalışmalarına başladı.

Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Programı ve Eylem Planı hazırlanacak!

Medikal turizm, termal turizm ve ileri yaşengelli turizmi alanlarında Türkiye'nin hizmet kalitesinin yükseltilerek rekabet gücünün arttırılması amacıyla "Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Programı ve Eylem Planı" hazırlanacak.

İdris Güllüce'nin 9 Kasım 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 8 Kasım 2014 programı yayınlandı. İdris Güllüce 9 Kasım programı kapsamında Aksaray-Yenikapı Metro Hattının Açılışı programına katılacak. İşte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin programı...

İdris Güllüce'nin 9 Kasım 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 8 Kasım 2014 programı yayınlandı. İdris Güllüce 9 Kasım programı kapsamında Aksaray-Yenikapı Metro Hattının Açılışı programına katılacak. İşte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin programı...

İdris Güllüce'nin 8 Kasım 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 8 Kasım 2014 programı yayınlandı. Güllüce bugün Büyükşehir Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.İşte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin programı...

Yataş 10 bin yaylı King Master yatağını tanıttı!

Yataş 10 bin yaylı King Master yatağını tanıttı. Yatak ve uyku ürünleri konusunda uzmanlığıyla lider marka Yataş; alanında ilk ve tek, 10.000 yaylı “King Master 10.000” yatağı tanıttı.

Bütün servisler kaldırılıyor! Öncelikli Dönüşüm Programı'nda kritik kararlar...

Başbakan Davutoğlu'nun bugün açıkladığı 'Öncelikli Dönüşüm Programı'nda yer alan önlemler çok tartışılacak cinsten. Personel ve öğrenci servislerinin kaldırılması kararı hayata geçerse büyükşehirlerde yaşam çok etkilenecek...

İdris Güllüce'nin 6 Kasım programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 6 Kasım 2014 Perşembe programı yayınlandı. Güllüce 3. Uluslararası Balkanlar ve Göç Kongresi'ne ve ardından da Sing of The Cıty Ödül Töreni'ne katılacak.

IDEAS Master programı Haberi

IDEAS Master programı

1998 yılından beri Amerika’da yaşayan 35 yaşındaki Türk mimar Güvenç Özel, geçen yıl NASA’nın düzenlediği Mars Kolonisi adlı yarışmada Avrupa Uzay Ajansı’yla 3’üncülüğü paylaştı. UCLA Mimarlık Fakültesi IDEAS Master programının teknoloji yöneticisi olan Güvenç Özel’in aynı zamanda Los Angeles’da faaliyet gösteren Ozel Office’in de kurucusu. Binalarla insanların iletişimi üzerine yaptığı çalışmalarla ses getiren ve NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten Güvenç Özel, Çeşme’de de bir kaç proje üzerinde çalışıyor. İstanbul’da görüştüğümüz Özel, “Çeşme’de teknoloji entegrasyonu olan birkaç proje yapıyoruz. Bilgisayar destekli tasarımın bina üretimine daha düz şekilde geçmesiyle ilgili projelerim var. Konut projesi yapıyoruz şu anda. Yazlık bir konut için duvarları 2.5 cm’e düşürmeye çalışıyorum” dedi. 


İNSANLI GEZİLER BAŞLAYACAK

* İleri teknoloji ve mimari tasarımı birleştiren çalışmalarla ilerliyorsunuz. Bizi...