21 / 05 / 2024

İdlib çadırları

İdlib çadırları

İdlib'te Esed rejimi ve Rusya'nın saldırıları devam ederken, göç eden binlerce insanın barınması için briket ev ve çadır kuruluyor.

Konut krizinde son nokta: Salonuna kurduğu çadırları kiralamaya başladı! İstediği rakam dudak uçuklattı

​​​​​​​Konut ve barında krizi tüm dünyada giderek artıyor. Salonunda kurduğu çadırları kiralamaya başlayan ev sahibi sosyal medyada gündem oldu. Çadırlar için istediği kira ise adeta dudak uçuklattı.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

BİM'de 4-5 kişilik çadır 699 TL! 2 kişilik çadır 499 TL! Stanley termos 519 TL! BİM 19 Mayıs aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 19 Mayıs 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda otomatik çadırlar dikkat çekti. İşte BİM 19 Mayıs 2023 aktüel ürünler kataloğu...

A101 Aktüel Kataloğu 13 Nisan 2023! Bu hafta bahçe ürünleri, kamp çadırları, Airfryer'lar ve elektronik ürünler satışta!

A101 market zinciri, ekonomik faktörler nedeniyle tercih edilen en popüler market zincirlerinden biridir ve 13 Nisan'da geçerli olacak indirimli ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğu yayımlandı.

2023 iftar çadırı nereye kurulacak! Yenikapı, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar için iftar yerleri belli oldu!

Ramazan ayı, sadece aç kalmak değil aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek için önemli bir fırsattır. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği bu mübarek ayda, İstanbul'da belediyeler ve hayırseverler tarafından belirlenen noktalarda iftar çadırları kurulmaktadır.

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

Konteyner ve çadırlar için elektrik faturası düzenlenmesi! İşte detaylar!

Konteyner ve çadırlar için elektrik faturasında düzenlemeye gidildi. İşte detaylar!

En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasın depremzedelerin en temel ihtiyaçlarından biri olan çadırların fiyatları merak ediliyor. En uygun çadır fiyatları ne kadar? En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi 

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem, sonrası büyük yıkım oluşurken depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu çadırların fiyatları araştırılmaya başladı. Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Stanley termoslarda, kamp malzemelerinde A101 fırsatı! Çadırlar, katlanır sandalyeler 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Stanley termoslar, hem şehir hayatında hem de kamplarda herkesin ihtiyacı olan bir malzeme. A101'de satışa çıkan Stanley termoslarda en düşük fiyattan satışa çıktı. İşte, A101 Stanley termoslar ve kamp malzemeleri 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Teknosa'da kamp fırsatları başladı! Teknosa'da çadır fiyatları şoke edecek! 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı tatil arayışına çıkanlara Teknosa'dan inanılmaz fırsat geldi! Teknosa, birbirinden eşsiz çadırları satışa çıkardı! Sakın bakmadan geçmeyin! Peki, Teknosa'da çadır fiyatları ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Adıyaman için acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bazı alanların tapuda Hazine adına tescil edilebilmesine yönelik değişiklikler TBMM'de!

Bazı alanların orman sınırları dışına çıkartılarak tapuda Hazine adına tescil edilebilmesine yönelik yapılan değişiklik meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İdlib çadırları Haberi

İdlib çadırları

AFAD Başkanlığı koordinesinde Hatay Valiliği destekleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda bazı alanlarda briket evler yapılıyor, bazı alanlarda ise alt yapı çalışmaları sürüyor.

Anadolu Ajansı'ndan Erdal Türkoğlu'nun haberine göre; Türk Kızlayı ve birçok sivil toplum kuruluşunun da bulunduğu çalışmalarda süren göçler için çadır kurma çalışmalarına devam ediliyor.

Harbanuş köyü kırsalında bulunan briket ev alanında incelemelerde bulunan AFAD Hatay İl Müdürü Ömer Akbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, İdlib'te bir ailenin 5 kez yer değiştirdiğini bildiklerini, bu nedenle de daha güvenli yerlere yaşam alanı oluşturduklarını sözlerine ekledi.

Şuan da 9-10 ayrı alanda briket ev alanı çalışmalarının sürdüğünü anlatan Akbaş, "Bir yandan da yeni yerler için yer tespit çalışmalarımız devam ediyor. Bölgede çadırlarda zor şartlarda yaşayan insanların briket evlere yerleşmesini hedefliyoruz. İnşallah bunu başarırız." açıklamasında bulundu. 

AFAD olarak bu konuda sivil...