19 / 05 / 2024

İDO İstanbul

İDO İstanbul

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ. (İDO), yaşanan yoğunluk nedeniyle bugün için ek seferler düzenleyecek

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

1992 yılında İhsan Doğramacı'ya metrekaresi 200 liraya orman satılmış!

1992 yılında İstanbul Üniversitesi'ne ait olan 32 bin metrekare büyüklüğündeki Bilezikçi Çiftliği'nin 3 bin 541 dönümlük bölümü, İhsan Doğramacı'nın sahibi olduğu Bilkent Üniversitesi'ne metrekaresi 200 liradan, 750 milyon liraya satılmış.

Doğa Gayrimenkul Akademi kuruldu!

Kentsel dönüşüm için üniversiteler de devreye giriyor. İstanbul Üniversitesi ile Doğa Grup, ortak akademi kurdu. Sektör çalışanlarına sertifika verilecek..

Doğalgaz faturasına vade farksız 3 taksit uygulaması uzatıldı!

İstanbul son 20 yılın en soğuk kışını yaşarken İGDAŞ, İstanbulluların rahat, güvenli ve verimli ısınması için kentin her köşesine kesintisiz bir biçimde doğalgaz dağıtımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli atılacakmış!

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli Esenyurt-Avcılar'da, Turgut Özal tarafından atılacakmış. Hava kirliliğine köklü çözüm getirecek proje tamamlandığında İstanbulluların çağdaş ısıtma yönteminden yararlanmaları sağlanacakmış.

En çok aranan '2. katta doğalgazlı 3+1 sıfır daire'

sahibinden.com tarafından çıkarılan emlak haritasına göre, tüketiciler 2014 yılında en çok "2. katta doğalgazlı 3+1 sıfır daire" tercih etti. En yüksek fiyat İstanbul'da konuşuldu.

Sinpaş Köyceğiz'de doğal ve modern yaşam olanakları bir arada!

Sinpaş Köyceğiz Projesi ile şehrin gürültüsünden uzak doğal bir yaşam sürme hayalin kavuşun. Sinpaş en yeni projesi Köyceğiz ile güneydeki o huzurlu hayatı İstanbul'a taşıyor.

Anadolu yakasının en doğal projesi: Aydos Country!

Lansmana özel indirim ve fırsatları devam eden Aydos Country Evleri İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. Proje "Anadolu yakasının en doğal projesi: Aydos Country" sloganıyla tanıtılıyor.

INC Research, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyuyor!

Avcı Architects’in tasarladığı INC Research İstanbul Merkez Ofisi’nde, kullanıcı koşullarını önemseyen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan, çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışı vurguluyor.

Mekanın ve malzemenin doğasına saygı: Inc Reserch!

Avcı Architects’in tasarladığı INC Research İstanbul Merkez Ofisi’nde, kurumsal kimlik değerleriyle iç mekan bileşenlerinin bir arada ele alınırken, kullanıcı koşullarının önemsendiği, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan tasarım vurgulanmış.

İstanbul'da 16 jeotermal ve doğal kaynak alanları ihale edilecek!

İstanbul Valiliği tarafından İstanbul'un Beykoz, Şile, Sarıyer, Büyükçekmece, Pendik, Eyüp, Çatalca, Küçükçekmece, Başakşehir ilçelerinde jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli sular 26 Şubat tarihinde saat 09:00'da ihale edilmeye başlayacak.

Mitaş Yapı Malzemeleri İnşaat ve Doğalgaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mitaş Yapı Malzemeleri İnşaat ve Doğalgaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 11 Şubat 2015'te, 5 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta Abdullah Karakimseli Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Doğalgaz ön ödemeli sayaç nedir?

İstanbul'da konumu ve ulaşım durumu itibariyle diğer ilçelerden farklılık arz eden Adalar ve Şile ilçelerinde ön ödemeli sayaç kullanılıyor. Peki, doğalgaz ön ödemeli sayaç nedir? Ön ödemeli sayaç nasıl kullanılır?

İDO İstanbul Haberi

İDO İstanbul

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 350 yolcu kapasiteli gemi saat 18.15'te tarife harici Kabataş-Bostancı hattında sefer yapacak.


Ayrıca, saat 17.30 ve 18.00'da Bakırköy-Kadıköy ile saat 18.50 ve 19.50'de Bakırköy-Kadıköy-Bostancı rotalarında tarife harici seferler...