07 / 05 / 2024

İDO sefer ücretleri

İDO sefer ücretleri

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak.

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TÜVTÜRK açıkladı, mevcut araç muayene ücretleri 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli

TÜVTÜRK, araç muayene ücretlerine zam yapılacağı hakkındaki haberler doğrultusunda bir açıklamada bulundu. Buna göre mevcut araç muayene ücretleri 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Doğalgaz indirimini bekleyenler müjde! Yüzde 90 indirim bu ay uygulanacak

Siyasi partilerin seçim vaatleri içinde enerji ücretleri de yer alıyor. Bu bağlamda, Türkiye'de doğalgaz ücretlerine seçim öncesi yüzde 90 seviyesinde bir indirim yapıldı. Fakat henüz bu indirim faturalara yansımadı.

Bu sefer doğal gaz yüz güldürecek! İşte detaylar!

Doğal gaz kullananlara iyi bir haber geldi. Doğalgaz bu sefer yüzleri güldürecek. İşte detaylar!

Doğalgaz abonelik ücretlerinde son dakika! Resmen açıklandı!

Her sene değişiklik gösteren doğalgaz abonelik ücreti vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 2022 doğalgaz abonelik ücretleri ne kadar oldu? İşte ayrıntılarıyla 2022 doğalgaz abonelik ücretleri...

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

Turistik Doğu Ekspresi'nde ilk sefer günü belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 25 Şubat'ta yaptığı açıklamasında, "Doğu Ekspresi amacı dışında kullanılıyor" diyerek turizme hizmet edecek yeni bir treni hizmete alacaklarını açıklamıştı. "Turistik Doğu Ekspresi" ilk seferini 29 Mayıs'ta yapacak.

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kauçuk önlemi!

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, gündemdeki 250 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin inşaatıyla ilgili açıklama yaptı. Üstün, “Hastanenin depreme dayanıklı olması için direklerin altına deprem emici kauçuklar konacak'' şeklinde konuştu.

Elektrik, su ve doğalgaz abonelik ücretleri meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerindeki ücretlerin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erdem sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016..

Doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri 27 Aralık 2015 tarihinde bir tebliğ ile açıklandı. İşte doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016..

İDO'dan sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), hava muhalefeti nedeniyle yarın yapılması planlanan iki seferini iptal etti. İDO'nun internet sitesinde sefer iptalleri açıklandı.

İDO sefer ücretleri Haberi

İDO sefer ücretleri

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), yarın başlayacak yarıyıl tatili için bazı hatlarda ek sefer düzenleyecek. 


İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak. 


Özellikle tatilin başlangıç ve son günlerinde dış hatlardaki seferlerinde oluşacak yoğunluğu önlemek amacıyla tedbir alan İDO'nun ek sefer programına göre, yarın ile 8 Şubat Pazar günleri arasında her gün Yenikapı-Yalova hattında karşılıklı 13.30 hızlı feribot seferleri yapılacak. 


24 Ocak Cumartesi günü, Pendik-Yalova hattında karşılıklı 13.00 hızlı feribot seferi ile 26-27-28-29 Ocak ve 2-3-4-5 Şubat tarihlerinde 11.10 Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 14.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ek seferleri gerçekleştirilecek. 


Ayrıca, Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında da yoğunluğu karşılamak amacıyla gidiş-dönüş indirim kampanyası ve gece 02.00-06.00 saatlerinde Eskihisar'dan Topçular yönüne uygulanan indirim...