06 / 05 / 2024

İdo Tatlıses gayrimenkul yatırımları

İdo Tatlıses gayrimenkul yatırımları

Amerika’daki DJ’lik eğitiminden sonra Türkiye’ye dönüp kendisini müzik piyasasında bulan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. İdo yatırımlarını annesinin yaptığını söyledi.

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Emlak kralı çıkan İbrahim Tatlıses'in mal varlığı şaşkına çevirdi!

Türkiye'nin ünlü sanatçısı İbrahim Tatlıses'in emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Peki, imparatorun nerede hangi gayrimenkulleri var? İşte detaylar...

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Chand Sayed ve Shujauddın ortaklığında kuruldu.

Yok artık! Sadece telefon numarası aldı, 200 bin TL ödedi! Bu habere çok şaşıracaksınız!

Yaşanan bu ilginç olay şarkıcı İdo Tatlıses'in başına geldi. Eşine sürpriz yapmak isteyen Tatlıses yeni bir telefon numarası almak için günlerce uğraştı. Üstelik bu telefon numarasına 200 bin Türk Lirası ödemek zorunda kaldı. Peki neden? İşte detaylar...

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Fahri Ateş tarafından kuruldu.

İbrahim Tatlıses'e verilen AVM ihalesi iptal edildi!

Burhaniye Belediyesi yaptığı açıklamada, İbrahim Tatlıses'e verilen alışveriş merkezi ihalesini iptal ettiğini duyurdu...

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!

Ünlü şarkıcı  İbrahim Tatlıses, Balıkesir Burhaniye'de Alışveriş Merkezi açacağını duyurdu. AVM'nin tamamlanmasından sonra 700 kişi işe alınacak.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Eraslan tarafından kuruldu.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

İdo Tatlıses gayrimenkul yatırımları Haberi

İdo Tatlıses gayrimenkul yatırımları

Amerika’daki DJ’lik eğitiminden sonra Türkiye’ye dönüp kendisini müzik piyasasında bulan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. İdo yatırımlarını annesinin yaptığını söyledi.

Yatırımlarını annesinin yaptığını açıklayan İdo, bu konuyla ilgili de şunları anlattı: "Annem genelde gayrimenkule yatırım yapıyor. Ben işletmecilikten anlamam. Ben yemek yemesini bilirim...