04 / 05 / 2024

İDO\'ya rakip

İDO\'ya rakip

Deniz otobüsü isletmesi kurarak İstanbul Deniz Otobüslerine (İDO) alternatif olmak için harekete geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği (BURULAŞ) aracılığıyla, seferlerde kullanacağı gemi ve iskeleleri değerlendiriyor

İBB, depremzedeleri İskenderun'da 'Feribot otel'de ağırlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin konaklaması için İDO’ya ait iki feribotu 2400 yataklı otel haline getirdi. Feribotlar İskenderun’da demirleyecek.

Feribota zam geldi! İDO feribot bileti fiyatlarına zam gelecek mi? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlarda bayram yaklaşırken ulaşım araçlarına gelen zamlar pek çok kişiyi endişlendirmeye başladı! Feribot biletlerine de zam gelecek mi? GESTAŞ'a yüzde 117 zam gelmişti, İDO'ya da zam gelecek mi? İDO feribot bileti fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Beylerbeyi'ne dev spor kompleksi geliyor!

Spora ve sporcuya verdiği önemle isminden sıkça söz ettiren Üsküdar Belediyesi 100 milyon TL’lik Beylerbeyi projesi ile Beşiktaş’ın yeni mabedi olan Vodafone Arena’ya rakip olmaya hazırlanıyor.

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık!

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık konut fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan proje metrobüs ve İDO'ya sadece 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

1999 yılında Kapalıçarşı'ya rakip gelecekmiş!

1839 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Haliç'teki Feshane binası Ağustos ayında hizmete girecekmiş. 1839 yılında Sultan Abdülmecid tarafından yaptırılan bina, 'Feshane Festival Sarayı' olarak İstanbullulara hizmet edecekmiş.

'Ceneviz Vadisi' Ihlara'ya rakip!

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesindeki Ceneviz Vadisi, çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kapadokya'daki Ihlara Vadisi'ne alternatif olacak. Belediye Başkanı Yürekli, çalışmalar hakkında bilgi verdi...

1992 yılında Samatya, ''İkinci Kumkapı'' haline getirilecekmiş!

1992 yılında Samatya Meydanı'nı ''İkinci Kumkapı'' haline getirmek için 17 milyarlık proje uygulanmaya başlanmış. 9 milyarını Büyükşehir Belediyesi'nin karşılayacağı proje tamamlandığında Samatya, Kumkapı'ya rakip olacakmış.

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım bilgileri!

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım bilgileri kapsamında proje 3. köprü ve 3. Havalimanına yakın olan KÖY Projesi, Maslak’a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu’da 12 dakika, Sarıyer İDO’ya 10 dakika mesafede yer alıyor.

Kocaeli Doğal Yaşam parkı ihalesine 17 firma teklif verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Uzuntarla Doğal Yaşam parkı çevre çiti yapımı ihalesi Büyükşehir Hizmet binasında gerçekleştirildi.

Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı’nın çevresi çitlerle çevriliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Uzuntarla Doğal Yaşam parkı çevre çiti yapımı ihalesi Büyükşehir Hizmet binasında gerçekleştirildi.

Yeşil Pota, Temiz Doğa projesi 3 yaşında!

Yeşil Pota, Temiz Doğa projesi 3 yaşında. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün de katkılarıyla, çevre bilincini basketbol sevgisi ile pekiştirmek amacıyla başlatılan “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesinin 3. dönemi başlıyor.

Kapadokya'ya Uzak Doğulu ve Avrupalı turistler akın ediyor!

Dünyanın en ilginç yeryüzü oluşumlarından biri olarak kabul edilen Kapadokya bölgesindeki peribacaları, kar altında eşsiz bir güzelliğe büründü. Kapadokya'ya Uzak Doğulu ve Avrupalı turistler akın ediyor.

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu!

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu. Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor kullanan doğrama firmalarına yönelik düzenlenen kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 80 firma altın ile ödüllendirildi.

İDO\'ya rakip Haberi

İDO\'ya rakip


BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, İDO’nun esnek fiyat uygulamasına yönelik eleştiriler üzerine 1Temmuz- 15 Ağustos tarihleri arasında Pazartesi ve Perşembe günleri geçerli olmak üzere otomobil ücredendirmelerinde sabit fiyat kampanyası başlatmasının sorunu tam olarak çözemediğini söyledi. 


Fidansoy, kampanyanın kısa süreli olup tepkilerin ardından gelen basit bir önlem gibi görüldüğünü ve amacının araç bölümünü doldurmak olduğunu belirtti. İDO tam olarak müşteri memnuniyeti sağlayamadığı takdirde BURULAŞ tarafından alternatif ulaşımın en kısa sürede başlatılacağını kaydeden Fidansoy, “Bursa Büyükşehir Belediyesi, Burgaz İskelesini yaparak, İDO’nun İstanbul-Bursa seferlerini desteklemişti. Buradaki amaç, Bursa halkının ihtiyaçlarının tam olarak yanıtlamasıydı. Gelinen noktada biraz sıkıntılar oluştu” diye konuştu.


BURULAŞ’ın deniz ulaşımı sağlayacak gücü olduğunu dile getiren Fidansoy, şirket ana sözleşmesinde deniz taşımacılığının bulunduğunu ve bu nedenle ayrıca bir şirket kurma gereksinimi olmadığını...