04 / 05 / 2024

İdris Alan

İdris Alan

Elazığ TSO'nun 1300 üyesi ile en yoğun olarak yer aldığı müteahhitlik grubuna üye olan firma temsilcileri Elazığ TSO Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret ederek İmar Revizyon Planı ile ilgili mağduriyetlerini gidermede öncülük ettiği ve sorunu çözüme kavuşturduğu için teşekkür ettiler.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Beyaz eşya, mobilya ve konutta vergi indirimi uzatılsın!

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 30 Eylül tarihinde sona erecek olan KDV-ÖTV indirimi ile ilgili açıklama yaptı.

Elazığlı müteahhitler, İdris Alan'ı ziyaret etti!

Elazığ TSO'nun 1300 üyesi ile en yoğun olarak yer aldığı müteahhitlik grubuna üye olan firma temsilcileri Elazığ TSO Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret ederek İmar Revizyon Planı ile ilgili mağduriyetlerini gidermede öncülük ettiği ve sorunu çözüme kavuşturduğu için teşekkür ettiler.

İdris Alan: İnşaat sektörü Elazığ ekonomisinin dinamosudur!

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, "Dolayısı ile İnşaat sektörü ilimiz ekonomisinin dinamosudur. Sektör yapmış olduğu istihdam ile de ilimiz ekonomisi için çok büyük bir değer ifade etmektedir." dedi.

Kentsel dönüşümde projelerden harç alınacak mı?

Elazığ TSO Başkan İdris Alan ile yapılan istişare toplantısında, çözüm bekleyen öncelikli sorunlar dile getirilirken, kentsel dönüşümde projelerden harç alınması konusu da gündeme getirildi.

Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Sancaktepe'nin güzelliğine güzellik katacak, halkın aileleri ile birlikte hoşça zaman geçireceği Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ninde katıldığı muhteşem bir törenle hizmete açıldı...

İdris Güllüce TÜÇEV'den burs alan öğrencilerle buluştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye Çevre Koruma Vakfı'ndan (TÜÇEV) burs alan öğrencilerle yemekte bir araya geldi.Bakan Güllüce, yemekte önce TÜÇEV'den burs alan yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle bir süre sohbet etti.

İdris Güllüce TÜÇEV'den burs alan öğrencilerle buluştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye Çevre Koruma Vakfı'ndan (TÜÇEV) burs alan öğrencilerle yemekte bir araya geldi.Güllüce, yemekte önce TÜÇEV'den burs alan yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle bir süre sohbet etti.

172 riskli alan ilan edilecek!

Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugüne kadar 152 riskli alan ilan edildiğini belirterek, “Bu alanlarda 392 bin adet birim bulunuyor ve yaklaşık 1 milyon 100 bin kişiyi kapsıyor” dedi.

Orman kadastrosu alanındaki çalışmalar hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla orman kadastrosu alanındaki çalışmalar hızlandırıldı. Bu kapsamda, Genel Müdürlük orman kadastrosunun bitirilmesi için personeline yönelik eğitimler de düzenliyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi alanı masaya yatırıldı!

Atatürk Kültür Merkezi alanına ilişkin sorun ve çözüm önerilerinin ele alındığı “ Akademik Toplantı ” Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılımıyla gerçekleşti.

Atatürk Kültür Merkezi alanının geleceği konuşuldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Atatürk Kültür Merkezi alanının, Türkiye'de yaşayan herkesin olduğunu belirterek, tüm bilim adamlarının fikirleri ile buraya katkı vermesini beklediklerini söyledi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi spor alanı mı olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AKM'nin Anadolu kültürünü yansıtan mozaik yapıda olması gerektiğini söylerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek AKM'nin 19 Mayıs Stadyumu benzeri spor alanına dönüştürülmesi gerektiğini belirtti.

İdris Alan Haberi

İdris Alan

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, müteahhitlerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bugün Odamızın 1300 üyesi ile en kalabalık grubunu müteahhitler oluşturmaktadır. Dolayısı ile İnşaat sektörü ilimiz ekonomisinin dinamosudur. Sektör yapmış olduğu istihdam ile de ilimiz ekonomisi için çok büyük bir değer ifade etmektedir. İşte böylesine önemli bir sektörün sorunlarının çözümü noktasında seferber olmak bizlerin asli görevidir. Yaklaşık iki hafta önce yine burada yapmış olduğumuz toplantıda sorunları dinlemiş ve çözüm noktasında en büyük güvencemizin iş dünyasının her zaman yanında yer alan Sayın Belediye Başkanımız olduğunu ifade etmiştim. Sayın Başkanımız her zaman Elazığ'a bir çivi çakacak olanın gece gündüz demeden yanında yer alacağını ifade etmiş ve bunu icraatlarıyla kanıtlamış, bizim için gerçek manada Şehr'ül Emin'dir. 

Elazığ'ı şantiye alanına çevirmiş, iş dünyasının...