03 / 05 / 2024

İdris Güllüce çeşme toki açıklaması

İdris Güllüce çeşme toki açıklaması

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

İdris Güllüce Bağcılar’daki kentsel dönüşümü inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bağcılar’da devam eden kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu. Güllüce, incelemelerinin ardından Mahmutbey’de kentsel dönüşüme başlanan alanda bir duvarın yıkımını izledi.

İdris Güllüce: Kırsal dönüşümü de önemsiyoruz!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunlarını anlattı.

İdris Güllüce: Kırsal dönüşüm de önemli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunları, önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve beklentiler değerlen

İdris Güllüce'nin 5 Şubat programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce bugün Finlandiya Cumhuriyeti Avrupa İşleri ve Dış Ticaret Bakanı Lenita Toıvakka ile Görüşme yapacak.

İdris Güllüce'nin 3 Şubat programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce yarın Kongo Cumhuriyeti Bayındırlık ve Büyük Projeler Bakanı Jean Jacques Bouya ile Görüşme yapacak.

İdris Güllüce kırsal dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu tarafından tertip edilen '2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler' konulu toplantıya konuk oldu.

İdris Güllüce'nin 17 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklmaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kore Otel'de saat 21:00'de Tuzla Belediyesi Personel Eğitim Programı'na katılacak.

İdris Güllüce: Riskli bulunan 12 bin 500 bina yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüme 2014 yılında 79 bin başvuru olduğunu ve bu kapsamda da 250 milyon liranın üzerinde kira yardımı yapıldığını bildirdi.

İdris Güllüce'nin 30 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün Milli Eğitim Bakanlığı İle Çevre İşbirliği Protokolü İmza Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce Lütfi Elvan'a vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün görüşmeler için Yunanistan'a gidecek olan bakan Lütfi ELVAN'ın dönüşüne kadar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na vekalet edecek.

Kırşehir Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret etti!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan başkanlığında ki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti. Güllüce her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İdris Güllüce çeşme toki açıklaması Haberi

İdris Güllüce çeşme toki açıklaması


Mimarlar  Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKİ'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi. CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel'in soru önergesini cevaplandıran Güllüce, "TOKİnüfusu 40 binin altında olan yerleşim birimlerine yönelik projelerde yatırımın atıl duruma düşmemesi için ön talep toplama yöntemi ile projelerini gerçekleştiriyor. ön talep toplama yöntemi Valilikler, Kaymakamlıklar veya belediyeler tarafından organize ediliyor" dedi.  871 talep toplandı TOKl'nin nüfusu 40 binin altında olan yerleşim birimlerine yönelik projelerde talebin düşük olabileceğini de göz önüne alarak, yapılacak yatırımın atıl duruma düşmemesi için ön talep toplama yöntemine başvurduğunu belirten Güllüce, çalışmalann en az 100 konut başvurusu olması halinde uygulamaya konulduğunu ifade etti. 

Reisdere Mahallesi'nde bulunan hazine mülkiyetindeki...