16 / 05 / 2024

İdris Temel

İdris Temel

Art Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İdris Temel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Art Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İdris Temel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Ümraniye'de toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 4 yeni parkın açılışı ve 7 temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ümraniye'de yarın toplu açılış ve temel atma töreni düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımı ile Ümraniye’nin yeni kalıcı eserleri hizmete açılıyor. Ümraniye’de yarın 4 yeni park açılışı ve 7 temel atma töreni gerçekleşecek.

Temel üstü ruhsatı dilekçesi!

Temel vizesi olarak da bilinen temel üstü ruhsatı, inşaatın yapılacağı yerin belediyesinden gerekli belgeler ve bir dilekçe ile alınabiliyor. İşte temel üstü ruhsatı dilekçesi örneği..

Temel üstü ruhsatı nasıl alınır?

Bir arsa üzerinde ruhsat verilen bir inşaata başlamak için temel üstü ruhsatının alınmış olması gerekiyor. Peki, temel üstü ruhsatı nedir? Temel üstü ruhsatı nasıl alınır? Temel üstü ruhsatı için gerekli evraklar nelerdir?

Gaziosmanpaşa'da 588 adet konutun temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kentsel Dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlçede 588 konutluk Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi..

Gaziosmanpaşa'da 588 konutun temel atma töreni yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 588 konutun temel atma töreni yapıldı. Gaziosmanpaşa'da 588 konutluk Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi

Sivas’ta 2 bin 250 öğrenci kapasiteli yurdun temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesine yapılacak 2 bin 250 öğrenci kapasiteli yurdun temel atma törenine katıldı. Bakan Güllüce, yurt binasının "engelsiz" yapıda olduğunu söyledi

Mehmet Müezzinoğlu Muğla'da hastanenin temel atma törenine katıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yerel yönetimlere yaptıkları her bir metre yürüyüş yolu için bir bisiklet hediye edeceklerini belirtti. Muğla'da 475 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

1963 yılında Vakıf Gureba Hastanesi'nin temel atma töreni yapılmış!

1963 yılında Vakıf Gureba Hastanesi'nin temel atma töreni yapılmış. İnşa edilecek hastane 575 yataklı olacakmış. Törende öğretim üyeleri, doktorlar ve öğrenciler hazır bulunmuşlar. Resimde temeli atılan hastanesinin inşaatı görülüyor.

İnşaatlarda standart dışı beton kullanımı!

DEPREME dayanıklı bina inşa etmenin temel bileşenlerinden biri olan kaliteli beton, özel denetim firmaları aracılığıyla denetleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin beton kalitesine yönelik açıklama yaptı...

Gazze'de 1000 Konut Projesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serdar Çam ile Gazze' de bulunan Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçisi Sarnıç,1000 Konut Projesinin temel atma törenine katıldı...

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm zor ve cesaret gerektiriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce, İstanbul'da Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 588 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma törenine katıldı. Güllüce, Kentsel dönüşümün zor ve cesaret gerektirdiğini söyledi..

İdris Temel Haberi

İdris Temel

Art Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İdris Temel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Pendik, Yenişehir Mahallesi, Bakü Caddesi'nde kuruldu. 


Art Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...