24 / 07 / 2024

İdris Yılmazer

İdris Yılmazer

Almera Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Yılmazer, Ahmet Taylan, Ayhan Ertap, HacıSüleyman Yılmazer ve Melih Kabataş tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu

Batman Kesmeköprü Köyü sakinleri kira ve çadırdan kurtuluyor!

5 sene önce Prof. Dr. Veysel Eroğlu-Ilısu Baraj Gölü altında kalan Kesmeköprü Köyü’nün yeni yerleşim alanında ilk konut yükseldi. 124 Haneli Kesmeköprü Köy Muhtarı İdris Dezen; "6 ay gibi kısa bir zamanda 165 dönümlük alana 124 konut inşa edileceğini söyledi.

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmazer tarafından kuruldu.

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Kuruldu!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Bakırköy'd e Meryem Yılmazer Hıyto tarafından kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Duhan Yılmazer tarafından kuruldu.

Teknik İş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik İş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yılmazer tarafından kuruldu.

Türkiye lüks evlerde büyük potansiyele sahip!

YouTube’ta lüks ev videoları yayınlayan eski milli sörfçü Enes Yılmazer, Türkiye'nin lüks ev konusunda büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. 

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Cenk Yılmazer tarafından kuruldu.

Sörfçü Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtacak!

Sörf sporunda üç kez şampiyonluk elde eden Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerinin tanıtılacağı reklam filmlerinde oynayacak. 

Yılmazer Hafriyat İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazer Hafriyat İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eray Solmaz tarafından kuruldu.

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

İdris Yılmazer Haberi

İdris Yılmazer


Almera Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Yılmazer, Ahmet Taylan, Ayhan Ertap, HacıSüleyman Yılmazer ve Melih Kabataş tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu.Almera Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak konut işyeri ticarethane prefabrik ve buna benzer binaların inşaatlarını yapmak,ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Almera Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Batı Mahallesi, Sabri Taşkın Caddesi, Sezgin Apartmanı,...