29 / 04 / 2024

iett 5 kadıköy koşuyolu üsküdar durakları

iett 5 kadıköy koşuyolu üsküdar durakları

İETT, İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Kartal Metrosu ve Marmaray hattına entegre olacak 5 numaralı Kadıköy-Koşuyolu-Üsküdar hattını hizmete açtı. İşte Marmararay ile Kadıköy-Kartal Metrosunu bağlayan o 5 numaralı hattın durakları...

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy’de 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra Kadıköy'deki 5 katlı bina yapılan incelemelerden sonra riskli olduğu gerekçesiyle polis ve zabıta kontrolünde tahliye edildi.

Kadıköy'de 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Saraçlar Çeşme Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 266 bin 625 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Kadıköy Belediyesi fitness salonunu 5 yıllığına kiraya veriyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi 1. Bodrum katında bulunan Fitness Salonu, 5 yıllığına kiraya veriliyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Beyoğlu ve Kadıköy'de 33.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, Beyoğlu'nadaki işhanı ve apartman, Kadıköy'deki 5 katlı işyeri ile ahşap köşk ihale ile satıyor. İhaşe 3 Mayıs'ta yapılacak..

Yenitepe Kadıköy'de banka yok, faiz yok!

1+1'den, 5+2'ye kadar daire alternatifleri sunulan Yenitepe Kadıköy projesinde peşinat , banka ve faiz olmadan 60 ay 6 bin TL'den başlayan taksitle ödeme yapılabiliyor..

Kadıköy Fortis Sinanlı ödeme seçenekleri!

Kadıköy Fortis Sinanlı ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Fortis Sinanlı proje fiyatları 2018 güncel liste kapsamında projede fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy'de 3.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Suadiye Mahallesi, Kitapçı mevkiinde yer alan daire vasıflı gayrimenkul 3 milyon 500 bin TL bedel ile mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı.

Kadıköy Park Residences Cadde'de 5 yıl vade farksız ödeme fırsatı!

Park Residences Cadde projesi Birleşik Gayrimenkul tarafından dört blok olarak hayata geçirildi. İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Göztepe'de yükselen projede beş yıl vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

İş GYO-Tecim Yapı'dan Kadıköy'e 262 odalı 4 yıldızlı otel!

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

Kadıköy'de 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi'nde yer alan dubleks daire 5 milyon TL bedel ile icradan satılıyor.

Park Residences Cadde Kadıköy fiyat!

İstanbul Kadıköy Göztepe'de yükselen Park Residences Cadde projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Projede yüzde 20 peşinat verildiğinde 5 yıl sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

iett 5 kadıköy koşuyolu üsküdar durakları Haberi

iett 5 kadıköy koşuyolu üsküdar durakları


İstanbul Elektrik Tünel ve Tramvay (İETT) İşletmeleri, 5 numaralı Kadıköy-Koşuyolu-Üsküdar hattını hizmete açtı.


Güzergah, Kadıköy Engelli Merkezi' nden, Kadıköy-Kartal metrosu ve Marmaray hattına entegre olacak şekilde Kadıköy-Koşuyolu-Altunizade-Fıstıkağacı-Üsküdar istikametinde planlandı.


5 numaralı Kadıköy-Koşuyolu-Üsküdar hattının durakları şöyle;


1 KADIKÖY Kadıköy


2 HAMZA YERLİKAYA Kadıköy


3 FATİH SOKAK Kadıköy


4 KOŞUYOLU KÖPRÜSÜ Kadıköy


5 FERİDUN PAŞA CAMİ Kadıköy


6 KOŞUYOLU CADDESİ Kadıköy


7 KOŞUYOLU Kadıköy


8 VALİDEBAĞ Kadıköy


9 ADİLE SULTAN KASRI Üsküdar


10 TOPHANELİOĞLU CAD. Üsküdar


11 ALTUNİZADE CAMİ Üsküdar


12 ALTUNİZADE CAMİ Üsküdar


13 ALTUNİZADE Üsküdar


14 KÜLTÜR MERKEZİ Üsküdar