06 / 05 / 2024

İETT Millet Caddesi durağı açıldı mı

İETT Millet Caddesi durağı açıldı mı

İETT, İstanbul Pendik'te Yenişehir Mahallesi'nde Millet Caddesi ve Akkaya Sokak duraklarının hizmete açıldığını duyurdu. İETT, açıklamayı kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yaptı.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Topkapı'ya yeni sosyal tesis inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Fatih Belediyesi, Millet Caddesi cephesindeki bölgeye yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Bulancak'ta 5.3 milyon TL'ye satılık 11 işyeri!

Bulancak Belediyesi, Bulancak Mahallesi Millet Caddesi Pazar Binası zemin katındaki 11 işyerini ihale ile satışa sunuyor. Satış ihalesi 20 Nisan'da gerçekleşecek...

Proma Yönetim Danışmanlık ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Proma Yönetim Danışmanlık ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi, Güngör Dalkılıç ve Coşkun Şit ortaklığıyla 30 Mayıs'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi'nde kuruldu.

Rawasi Gayrimenkul Turizm Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rawasi Gayrimenkul Turizm Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi, Abdulsaner Alı Alı Al-Ezzı tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Büyükçekmece Tepecik'e düğün salonu ve halk eğitim merkezi!

Büyükçekmece Belediyesi, Ulus Mahallesi'nde yapımı devam eden düğün salonunun daha hızlı tamamlanabilmesi ve Hürriyet Mahallesi, Millet Caddesi üzerinde de semt pazarı kurulması yönünde harekete geçti.

Fimatürk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fimatürk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Fadel Alfares tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Mart' ta Fatih, Şehremini Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi 'nde kuruldu.

Turalar Global Medikal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turalar Global Medikal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsun Haşimoğlu, Awutı Maımaıtı ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Fatih, M.Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Torbalı Mühendislik Makina İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torbalı Mühendislik Makina İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Torbalı tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi'nde kuruldu.

Damas Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damas Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Albalılı 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Unıque Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Behiç Erdoğan tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Üsküdar, Küçüksu Mahallesi, Millet Caddesi, Yangaç Sokak'ta kuruldu.

Marinay Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Marinay Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Ali Akkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Üsküdar, Küçüksu Mahallesi, Millet Caddesi, Adaş Sokak 'ta kuruldu.

İETT Millet Caddesi durağı açıldı mı Haberi

İETT Millet Caddesi durağı açıldı mı

İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr'den yapılan açıklamaya göre Pendik Yenişehir Mahallesi'ndeki Ayedaş durağı ile Kurtköy İlköğretimokulu durağı arasına iki yeni durak konuldu. 


İşte İETT'den yapılan o açıklama;


"Millet Caddesi ve Akkaya durakları hizmet vermeye başlamıştır


Pendik İlçesi, Yenişehir Mahallesi üzerinde bulunan “Ayedaş” isimli durak ile “Kurtköy İ.Ö.O” isimli duraklar arasına “Millet Caddesi ve Akkaya Sokak” durağı...