29 / 04 / 2024

iett öğrenci toplu taşıma

iett öğrenci toplu taşıma

İstanbul'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenci ve sınav görevlileri, bu hafta sonu toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecek. Sınavın 2 saat öncesinden başlayan ücretsiz ulaşım imkanı, sınav bitişinin 2 saat sonrasına kadar devam edecek.

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor?

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 51.52'lik zam yapıldı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor? İşte detaylar...

Toplu taşımaya zam geldi! Tam ve öğrenci bilet fiyatları ne oldu! 

Maliyet yükü ve vergilerin artması nedeniyle Ankara'da 15 Ocak 2023 tarihinden itibaren toplu ulaşıma zam yapılacağı bildirildi.

Ankara'da toplu topla taşımaya zam geldi! Tam ve öğrenci bileti kaç para oldu?

Yeni yılla birlikte iğneden ipliğe her kalem ürün ve hizmete gelen zammın ardından belediyeler de verdikleri hizmetlerde fiyat artışları yapmaya başladı. Bunun en son örneği, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım ücretlerine yaptığı zam oldu. Peki yeni zamla öğrenci ve tam bilet fiyatları ne kadar

Ankara’da ulaşım ücretlerine zam! Tam ve öğrenci bileti bakın ne kadar olacak?

Bugün ajanslara, Ankara’da yaşayan vatandaşları üzecek bir haber düştü. Ankara’da toplu taşıma ücretlerine zam geliyor. Peki Ankara’da yapılacak toplantının ardından öğrenci ve tam bilet fiyatları ne kadar olacak.

Toplu taşımada artık kullanamayacaklar! 65 yaş ve öğrenci kartı kullananlar için peş peşe açıklandı!

EGO’da indirimli olan 65 yaş, öğrenci kartı, engelli kartı gibi toplu taşıma kartı kullananlara kritik bir uyarı yapıldı. İşte detaylar!

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın!

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

Bugün otobüsler ücretsiz mi? 12 Eylül bugün toplu taşıma, İETT bedava mı? Metro bugün ücretsiz mi?

Okulların açıldığı ilk gün yani 12 Eylül, toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte merak edilen o detaylar!

İstanbullular dikkat: İETT’de saatler değişti! Toplu taşıma yarın ücretsiz mi?

İETT'ye bağlı toplu ulaşım araçları olan otobüs, metro ve vapurlarda yaz tarifesinde sona gelindi. Kış tarifesi düzenlemesi ile birlikte ulaşımda ek seferler düzenlendi. Ayrıca 12 Eylül okulların açıldığı ilk gün olması nedeniyle 06.00-14.00 saatlerinde toplu ulaşım ücretsiz olacak.

İstanbul'da yarın ulaşım ücretsiz mi? 12 Eylül Pazartesi günü toplu taşıma bedava mı olacak?

Okul tatilinde sona gelindi. Milyonlarca öğrenci için yarın ilk zil çalacak. 12 Eylül Pazartesi günü yarın okullar açılıyor. Okulların açıldığı gün toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı hem veliler hem de öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki toplu taşımalar yarın ücretsiz mi? İşte yanıtı...

İstanbul’da toplu taşımaya zammı geldi? 2022 İETT tarifesi…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu taşıma fiyatlarına yüzde 40 zam yapıldığı duyurmuştu. İBB, akaryakıt fiyatlarının artmasının ardından toplu taşıma araçlarına zam teklifinde bulunmasıyla yeni rakamlar da ortaya çıkmış oldu.

Toplu ulaşıma zam geldi! Öğrenci ve tam bilet ücreti kaç liraya yükseldi?

Üst üste birçok ilden ulaşıma yapılan zam haberleri gelmeye başladı. Toplu ulaşıma yapılan son zam haberi ise Mersin’den geldi. İşte detaylar...

Öğrencilere toplu taşıma ücretsiz oldu! Metro metrobüs ve vapurda geçerli olacak

İstanbul'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenci ve sınav görevlileri, bu hafta sonu toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecek. Sınavın 2 saat öncesinden başlayan ücretsiz ulaşım imkanı, sınav bitişinin 2 saat sonrasına kadar devam edecek.

iett öğrenci toplu taşıma Haberi

iett öğrenci toplu taşıma

YKS, 18 Haziran Cumartesi ve 19 Haziran Pazar günü, sınav merkezlerinde yapılacak. İki ayrı günde uygulanacak YKS oturumlarına toplu taşımayla gitmek isteyenler için ulaşım İstanbul’da da ücretsiz olacak. Metro İstanbul, İETT ve Şehir Hatları; öğrencilere ve sınav görevlilerine ücretsiz olarak hizmet verecek.

İki sınav için geçerli olacak ücretsiz toplu ulaşımdan faydalanmak isteyenlerin sınav belgeleri veya görevli belgelerini göstermeleri gerekecek. Sınav başlangıcının 2 saat öncesinden başlayan ücretsiz ulaşım imkanı, sınav bitişinin 2 saat sonrasına kadar devam edecek.

Öte yandan YKS sınavı nedeniyle Denizli, Siirt, Adıyaman, Ankara, Elazığ, Van gibi illerin büyükşehir belediye başkanları da sınav nedeniyle ulaşımın ücretsiz olacağını...