02 / 05 / 2024

iettye eTürkiye ödülü

iettye eTürkiye ödülü

Türk Sanayicileri ve İş adamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından, düzenlenen 12. E-Türkiye (eTR) Ödülleri'nde İETT'nin İnteraktif Yolcu Bilgilendirme Sistemi projesi ödüle layık görüldü.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

RE/MAX Türkiye sosyal medya ödülünü kazandı!

Social Media Awards Turkey 2019 emlak kategorisinde RE/MAX Türkiye sosyal medyayı en iyi kullanan marka olarak seçilerek Altın Ödülü aldı.

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

Emlağın En'lerinde RE/MAX Türkiye'ye ödül yağmuru!

RE/MAX Türkiye, Hürriyet Emlak tarafından düzenlenen “Emlağın En’leri Ödülleri”nde iki farklı kategoride üç ödül kazandı...

RE/MAX Türkiye'ye sosyal medya ödülü!

Social Media Awards Turkey 2018’de emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçilen RE/MAX Türkiye, Altın Ödül’e layık görüldü.

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

ENR'den, Türkiye'ye 4 ödül birden!

ENR, her yıl dünyada 250 müteahhitlik firması sıralamasını yayınlıyor. Türk müteahhitleri, Çin’in ardından ikinci sırada yer alıyor. Türkiye'ye bu yıl 4 ödül geldi. 

Türkiye Hazır Beton Birliği 2016 Mimarlık Ödülü verildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) düzenlediği THBB 2016 Mimarlık Ödülü’nün sahibi Güngören Tozkoparan Ortaokulu projesiyle Uygur Mimarlık oldu.

Cushman and Wakefield Türkiye’ye birincilik ödülü!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, her yıl düzenlediği gayrimenkul anketinin 2016 kazananlarını açıkladı. Cushman & Wakefield Türkiye “Aracılık/ Kiralama” kategorisinde birinci olurken, üç farklı dalda derece alarak büyük bir başarıya imza attı.

iettye eTürkiye ödülü Haberi

iettye eTürkiye ödülü

TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen 'eTR Ödülleri' töreninde dereceye giren kuruluşlara ödülleri verildi. 'eTR Ödülleri' ile devlette örnek uygulamalara dikkat çekilmesi, yenilikçi girişimlerin kamuoyuna tanıtılması, başarılı girişimlerin desteklenmesi ve özendirilmesiyle, bu yöndeki uygulamaların yaygınlaşmasına katkıda bulunulması hedefleniyor. 2003 yılından bu yana düzenlenen 'eTürkiye' ödül töreni TBMM Tören Salonunda yapıldı. 6 kategoride yarışarak finale kalan 20 kamu kurumu arasında birinci olan 6 kurum jürinin yaptığı final oylamasının ardından belli oldu. Yapılan oylamanın sonucunda Yerel Yönetimlere Yönelik Kategorilerde "Büyük Ölçekli Belediye kategorisinde" İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün "İnteraktif Yolcu Bilgilendirme Sistemi" ödüle layık görüldü. Ödülü İETT adına Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Bağış aldı.


Finalist projeler arasından ödül alanlar jüri üyelerinin elektronik oylaması ile belirlendi.  Yapılan oylama...