04 / 05 / 2024

if yapı

if yapı

Reysaş, Esenyurt'ta bulunan 21 bin 536 metrekarelik arsa, CarrefourSA'ya kiralanmak üzere 41 bin 350 metrekarelik depolama tesisi yapılacak. Yeni tesis İf Yapı tarafından 240 günde bitirilecek ve teslim edilecek.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Kanal İstanbul'da şok gelişme! Mahkeme resmen karar verdi! Keşif ve bilirkişi incelemesi yapılacak!

Kanal İstanbul projesinin dayanağı olan imar planı değişikliği ve “rezerv yapı alanı” kararlarına karşı açılan davada mahkeme ara kararını açıkladı. İşte dev proje ile ilgili o son dakika gelişmesi...

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti. Davacı taraf temyize başvurdu.

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında yeniden keşif yapılacak!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti...

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçüğe ilişkin davada keşif kararı verildi!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu caddede  Kasım 2018'de meydana gelen göçüğe ilişkin 16 sanığın yargılandığı davada, olay yerinde keşif yapılmasına karar verildi...

Tokhan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokhan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz İncedayı ve Tunahan Çifçi ortaklığında kuruldu.

Nazan Öncel'in Kemerburgaz'daki villasında keşif yapılacak!

Akşit Togay’ın ABD’de yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını almak için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Mahkeme, Öncel’in oturduğu Kemerburgaz’daki villada keşif yapılıp evin değerinin tespit edilmesine karar verdi...

Rıza Sarraf'ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapıldı!

Rıza Sarraf'ın, Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle görülen dava kapsamında, söz konusu taşınmazda keşif yapıldı.

Reza Zarrab’ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki tarihi köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın yargılandığı davada, yapılacak keşif için 9 aydır köşkün anahtarının bulunamaması üzerine mahkeme, anahtarın Ebru Gündeş’e sorulmasına karar verdi.

Rıza Sarraf'ın yalısında keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı belirlenen Rıza Sarraf ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın 10’ar yıla kadar hapisle yargılandığı davada, mahkeme köşkte keşif yapılmasına karar verdi.

Yüksekova 2. Kısım'da 16,4 milyon TL'ye 100 iş yeri yapılacak!

Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi 100 işyeri yapacak. İhalenin keşif bedeli 16 milyon 430 bin TL olarak belirlendi.

if yapı Haberi

if yapı

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt'ta bulunan 21 bin 536 metrekarelik arsa, CarrefourSA'ya kiralanmak üzere 41 bin 350 metrekarelik depolama tesisi yapılacak. Yeni tesis İf Yapı tarafından 240 günde bitirilecek ve teslim edilecek. Tesis 6 milyon 505 bin TL bedelle inşa edilecek. 


Reysaş GYO'nun KAP açıklaması;

Şirketimiz portföyündeki İstanbul İli Esenyurt İlçesi 2642 Ada 1 nolu parsel üzerinde bulunan 21.536,25 m2'lik arsanın üzerine, 31/08/2015 tarihinde yapılan KAP açıklamasında belirtilen sözleşme şartlarına göre CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş.'ye kiralanmak üzere 41.350 m2'lik Depolama Tesisi yapılacaktır. Yapılacak yeni tesis için; İf Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık ve Mühendislik San.Tic.Ltd.Şti. ile şirketimiz arasında 240 günde tesilm edilmek üzere 6.505.000-TL+KDV bedel ile Kaba İnşaat İşleri Sözleşmesi imzalanmıştır. 


Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine...