17 / 05 / 2024

ifm kimi

ifm kimi

TVF’nin devir kararının olumlu olduğunu belirten GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, "Çözüm ortağı olarak TVF’nin varlığı İFM’ye güç verir. Türkiye olarak vakit kaybetmeden İFM’nin ülkemize ve ekonomimize getirilerinden faydalanmalıyız" dedi...

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

Kira artışları sahafları da vurdu: Kimi kepenk indiriyor, kimileri kafeye dönüşüyor! 

Sahaflar, öğrenci semtlerinde bile fahiş kiralar ve internet satışları yüzünden güçlükle ayakta durmaya çalışıyor. Kimi sahaflar yüksek maliyetler yüzünden kepenk indirirken, kimi kitapçı dükkanlarına çok satan ürünlerden getirmeye başladı, kimileri de kafe oldu. İşte ayrıntılar..

Yeni kıdem tazminatı kaç TL oldu? Kıdem tazminatı hesaplama 2023! Yeni tavan kimi nasıl etkileyecek? 

1 Temmuz’dan itibaren işçilere ödenecek kıdem tazminatının tavan tutarında da artış yaşandı. Peki yeni kıdem tazminatı kaç TL oldu? Yeni tavan kimi nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

“Asgari ücret daha yüksek olabilirdi” diyen HAK-İŞ kimi suçladı?

Türkiye'nin ikinci büyük işçi konfederasyonu HAK-İŞ, asgari ücretle ilgili kendilerine yapılan eleştirilere yanıt gelirken, rakamın 8 bin 500 TL'den yüksek olmamasıyla ilgili kimi suçladı?

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Blok'u 35 milyon TL'ye kiraya veriyor! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2 yıl süreli ve aylık kira bedeli yasal yükümlülükler hariç 35 milyon TL üzerinden IFM Halk Ofis Kuleleri A Blok için kira sözleşmesi imzalayacak. 

Halk GYO, İFM'nin en büyük paydaşı!

Kurulduğu günden bugüne emin adımlarla ilerleyen Halk GYO, İstanbul Uluslar arası Finans Merkezi Projesi'nin (IFM) en büyük paydaşlardan biri olarak, etkin ve karlı yönetim stratejisi ile geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

Mehmet Tezçakın: Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan daha pahalı!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tezçakın, AVM'lerin kira bedellerinden dert yandı. Tezçakın, "Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan ve Newyork'tan dahi pahalı." dedi.

Ağaoğlu Dubai'de İFM'yi tanıttı!

DUBAİ'de düzenlenen Cityscape 2015 emlak fuarına katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (IFM) projesini dünyaya tanıttı. Öte yandan Ağaoğlu'nun fuarda 67 milyon dolarlık satış yaptığı bildirildi.

Satın aldığım dairenin elektrik borcu kimi bağlar?

Taşınmaz mallar için alınan elektrik, su ve doğalgaz gibi abonelikler yapılıyor. Peki, aldığınız evdeki aboneliklerin borcu olduğunu düşünelim. Peki, satın aldığım dairenin elektrik borcu kimi bağlar diyorsanız işte yanıtı..

Emeklinin emlak vergisinden muafiyeti!

Emlak Vergisi Kanunu gereğince emlak vergisi ödemelerinde kimi mesken sahipleri vergi ödemelerinden muaf tutuluyor. Emeklinin emlak vergisinden muafiyeti şartları nelerdir? Hangi emekliler vergiden muaf olur?

Risk analizinde tehlike sınıfları!

Risk analizinde tehlike sınıfları listesine göre "İnşaat" sektöründe kimi işler, az tehlikeli iken kimi işler ise çok tehlikeli sınıfına giriyor. İşte inşaat risk analizinde tehlike sınıfları...

Apartmanda sığınak zorunluluğu var mıdır?

Kimi yapılarda yapılması zorunlu olan sığınak; insanların yaşaması ve ülkenin harp gücünün devamı için zorunlu canlı ve cansız kıymetleri korumak maksadıyla inşa ediliyor. Peki, apartmanda sığınak zorunluluğu var mıdır?

Apartmanda daire sahiplerinin hakları nelerdir?

Daire sahipleri, apartmanda ortak alanlarda söz sahibi oluyor. Apartmanda kimi giderler, eşit olarak ödenirken kimi giderler ise arsa payı oranında ödeniyor. Peki, apartmanda daire sahiplerinin hakları nelerdir?

ifm kimi Haberi

ifm kimi

İstanbul Finans Merkezi’nin (İFM), uzayan süreç sonrasında Türkiye Varlık Fonu (TVF) tarafından devralınıyor. İFM’de çalışan müteahhitler, TVF’nin bundan sonra mal sahibi olarak, taahhüt ihalesine çıkacağını ifade ederek, bölgenin ‘tek otorite’ eliyle devam etmesinin çok sağlıklı olacağını, ilk hayata geçtiği dönemde de buna ihtiyaç duyulduğunu belirtiyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Feyzullah Yetgin, TVF’nin devir kararının olumlu olduğunu söyledi. Yetgin, "Çözüm ortağı olarak TVF’nin varlığı İFM’ye güç verir. Türkiye olarak vakit kaybetmeden İFM’nin ülkemize ve ekonomimize getirilerinden faydalanmalıyız" diye konuştu.

2015 yılında temeli atılan İFM’nin açıklanan toplam yatırım tutarı 3 milyar TL'ydi. Projenin tamamlanmasıyla günlük 20 milyar dolarlık işlem hacmi bekleniyordu. 50 bin kişilik istihdam, 90 bin kişilik insan trafiğinin oluşacağı İFM’de yer alacak...