22 / 05 / 2024

ifm SPK binası

ifm SPK binası

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) binalarının temeli bugün Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla atılacak.

İFM'deki BDDK ve SPK binalarının temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan: "İstanbul Finans Merkezi'nin tamamlanmasıyla fiziki yapısı, nitelikli iş gücü ve teknolojik altyapısıyla, reel sektörün tüm ihtiyaçlarının karşılandığı uluslararası bir kurumsal yapıya kavuşacağız." dedi.

Merkez Bankası'nın İFM binası için flaş karar: Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Merkez Bankası’nın İstanbul Finans Merkezi'ndeki yeni binası ile ilgili bir düzenleme yapıldı. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

İFM'deki Merkez Bankası binasının maliyeti belli oldu!

İstanbul Finans Merkezi projesinin tam ortasında bulunan 15 bin 960 metrekare büyüklükteki arazide konumlanacak Merkez Bankası binasının maliyeti 2 milyar 285 milyon Türk Lirası olarak açıklandı.

İFM'de inşa edilen Merkez Binası'nın tasarımı için ikinci ihale!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilecek Merkez Bankası binasının tasarımında değişiklik yapıldı. İlki için düzenlenen mimari yarışmayı Alman HPP firması kazanmıştı. Yeni tasarım ise “davet” usulüyle, Cumhurbaşkanlığı Sarayı mimarı Şefik Birkiye tarafından yapıldı...

İFM Merkez Bankası binası için son ihale yarın!

İstanbul’a taşınması gündemde olan Merkez Bankası’nın Uluslararası Finans Merkezi’nde inşa edilecek binası için 13 Mart’ta danışmanlık ihalesi düzenlenecek.

TOKİ İFM Merkez Bankası binası ihalesi bugün!

TOKİ'nin inşa edeceği Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Hizmet Binasının ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ İFM Merkez Bankası binası için dev firmalar sırada!

TOKİ tarafından Ataşehir'de inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde Merkez Bankası'nın hizmet binası ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek. İhale için dev firmalar sıraya girdi.

TOKİ İFM Merkez Bankası binası ihalesi 26 Nisan'da!

TOKİ'nin inşa edeceği Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Hizmet Binasının ihalesi 26 Nisan'da yapılacak.

İFM Merkez Bankası binasının ihalesi ertelendi!

28 Şubat’ta açık ihalede tekliflerin alındığı İstanbul Finans Merkezi Merkez Bankası binasının ihalesi iptal edilerek ertelendi.

İFM Vakıfbank binası 711 milyon TL'ye inşa edilecek!

İstanbul’u dünyada 25 küresel finans merkezi arasına sokmak için projelendirilen İstanbul Finans Merkezi'nde inşa edilecek Vakıfbank binasını 711 milyon TL'ye REC Uluslararası İnşaat yapacak.

İFM Merkez Bankası binası ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Finans Merkezi Merkez Bankası Binasını arsa satış karşılığı ihalesi bugün yapılacak

İFM Merkez Bankası binası ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Finans Merkezi Merkez Bankası Binasını arsa satış karşılığı ihaleye çıkarıyor. İhale saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

İFM'de SPK ve BDDK binalarının temeli bugün atılıyor!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) binalarının temeli bugün Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla atılacak.

İFM'nin kalbinde yer alacak SPK ve BDDK binalarının temeli atılıyor!

İstanbul Finans Merkezi’nin kalbinde yer alacak SPK ve BDDK binalarının temeli bu hafta atılıyor. İlk kazmaların vurulmasının ardından 3 yıl içinde binaların hazır olması planlanıyor. Yatırımların maliyeti de 3 milyar lirayı bulacak.

ifm SPK binası Haberi

ifm SPK binası


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) binalarının temeli bugün Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla atılacak.


Tüm alanları faaliyet geçtiğinde İstanbul finans açısından Londra, Frankfurt ve New York gibi dünyanın en önemli şehirlerinden biri haline getirecek İFM’nin alt yapısının kamu finansmanıyla altyapısının yapılacağını anlatan İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi öncülüğünde inşa edilecek SPK ve BDDK binaları için start verileceği bildirdi.


MARKA OLACAK


Ataşehir’deki Finans Merkezi’yle İstanbul’un, dünyada fon akımlarının ana yollarından biri olacağını, dünyanın parasının İFM’yle İstanbul’a akacağını da belirten İbrahim Çağlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde İstanbul’un küresel finans merkezi olması yolunda çok önemli bir adım atıldığını belirterek “Yıllardır el birliği ile geliştirdiğimiz İstanbul markasının finans ayağı da...