25 / 07 / 2024

İGA Sosyal Yatırım Programı

İGA Sosyal Yatırım Programı

İGA, 1 Ocak 2016'da kurduğu "Sosyal Yatırım Programı"nın bir alt projesi olan "İGA Kalkınma Akademisi"ni hayata geçirdi. 

Ünlü analist yatırım amaçlı konut alım zamanını açıkladı!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler konut almak için doğru zamanı araştırırken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yatırım amaçlı konut alım zamanını açıkladı.

Yurt dışından ev almak isteyenler dikkat! İşte konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirler!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirleri açıkladı. Peki konut yatırımında en gözde ülkeler hangileri?

'En basit hali ile söylüyorum' diyen gayrimenkul uzmanı arsa ve arazi yatırımı için öne çıkan şehirleri açıkladı!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'En basit hali ile söylüyorum' diyerek, yatırım yapılacak illeri paylaştı.

Uzmanından arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprağa yatırım yaparken en temel dikkat edilmesi gereken noktanın korkmamak olduğunu belirtti.

Arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörü!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörünü açıkladı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş uyarı: 5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş bir uyarı yaparak, "5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın" dedi.

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

Kısa vadede arsa ve arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden kısa vadede (1-2 yıl) toprak yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve izlenmesi gereken adımları açıkladı. 

Uzmanı uyardı: Kiraya vermek için konut yatırımı yapılmaz!

Ev sahibi kiracı kavgaları gündemden düşmezken Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiraya vermek için konut yatırımı yapılmayacağını söyledi.

Arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Uzman isim yatırımcıları uyardı! Dolar, borsa ve kripto para yatırımcısı batıyor! Arsa-tarla yatırımı yapanlar kazanıyor

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını çeşitli yatırım araçlarında değerlendiriyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından dolar, borsa ve bitcoin yatırımcısının kaybettiğini, arsa ve tarla yatırımcısının her zaman kazandığını açıkladı.

İGA Sosyal Yatırım Programı Haberi

İGA Sosyal Yatırım Programı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İGA'nın yaptığı açıklamaya göre şirket Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (KSSD) iş birliği ile "Kalkınma İçin Harekete Geç!" sloganıyla yaşları 18 ila 30 arasında değişen 19 gençle, İGA’ya komşu mahallelerde yaşayan bin çiftçi ve mahalleliye iletişim ve finansal okuryazarlık eğitimi verecek. 

İstanbul Yeni Havalimanı, 1 Ocak 2016'da kurduğu "Sosyal Yatırım Programı"nın bir alt projesi olan "İGA Kalkınma Akademisi"ni hayata geçirdi. Havalimanı tamamlandığında dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı olacak.

Projeyle beraber "Kalkınma İçin Harekete Geç!" sloganı kapsamında kırsalda yaşayan gençlerin ve çiftçilerin, kapasitelerini güçlendirmeleri ve geçim kaynaklarından elde ettikleri gelirleri artırmaları hedefleniyor. 

Akademide, yaşları 18 ila 30 arasında değişen, lise ve üniversite mezunu 19 genç, "Etkileşimden Etkili İletişime" ve "Finansal Okuryazarlık" eğitimlerini tamamlayarak, eğiticinin eğitimi sertifikası...